MasterChef: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής - Η ανακοίνωση του Κοντιζά
Media

MasterChef: Νέα οικειοθελής αποχώρηση από το ριάλιτι μαγειρικής - Η ανακοίνωση του Κοντιζά

MasterChef:  Μετά τις μαγειρικές μονομαχίες της προηγούμενης μέρας, ο Δημήτρης Ταϊρίδης, η Βασιλική Δροσάτου και ο Νίκος Μπέρκας, κατάφεραν να κερδίσουν την επιστροφή τους στο διαγωνισμό.

Στο αποψινό επεισόδιο ένας από τους Στέφανο Σαμάνη, Γρηγόρη Γιαννόπουλο και Αναστασία Ντμίτρουκ θα διεκδικούσαν μια θέση στο MasterChef. Όμως αντί για τρεις εμφανίστηκαν δυο. Από την παρέα έλειπε η Αναστασία Ντμίτρουκ. Όπως ανακοίνωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς, η παίκτρια, η οποία κατάγεται από την Ουκρανία, αποφάσισε να αποχωρήσει από τη διαδικασία.

«Είστε δύο, κανονικά θα ήσασταν τρεις. Η Αναστασία θα ήθελε πάρα πολύ να είναι εδώ, μαζί μας σήμερα και να το παλέψει, να μαγειρέψει για να μπει ξανά στο σπίτι του MasterChef αλλά λόγω των εξελίξεων στη γενέτειρά της, η Αναστασία έπρεπε να υποστηρίξει την οικογένειά της και τη μητέρα της. Εμείς κατανοούμε απόλυτα και είμαστε μαζί της σε όλο αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο πριν την έναρξη της μαγειρικής δοκιμασίας.

Δες το απόσπασμα

«Είμαι αρκετά στεναχωρημένη με την κατάσταση στη χώρα μου. Η καταγωγή μου είναι από την Ουκρανία, έχω ζήσει εκεί, δέκα χρόνων ήρθα στην Ελλάδα. Είναι όλο μου το σόι εκεί, ο πατέρας μου, τα αδέρφια μου, οι παππούδες μου. Ο ξάδερφός μου πήγε να πολεμήσει στο Κίεβο. Είναι πάρα πολύ δύσκολα τα πράγματα. Κάθε τηλέφωνο που κάνω στον πατέρα μου είναι δύσκολο γιατί δεν ξέρω αν θα τον ακούσω. Νιώθω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω. Αν μπορούσα θα ήμουν κι εγώ εκεί στη μάχη.

Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να τους εμψυχώνω και να τους δίνω κουράγιο. Έχω σκεφτεί να ταξιδέψω μέχρι τα σύνορα της Ουκρανίας και να τους πάρω με το αυτοκίνητο», είχε πει η ίδια όταν είχε αποχωρήσει από το παιχνίδι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved