Φως στο Τούνελ: Αυτός είναι ο Σωτήρης Σπαθάρης, ο σκηνοθέτης της Αγγελικής Νικολούλη
Media

Φως στο Τούνελ: Αυτός είναι ο Σωτήρης Σπαθάρης, ο σκηνοθέτης της Αγγελικής Νικολούλη

Φως στο Τούνελ: Ο Σωτήρης Σπαθάρης είναι ο άνθρωπος που γνωρίσαμε κι εμείς καλύτερα μέσα από τις γλυκύτατες και άλλες φορές πιο «σκληρές» προσφωνήσεις της Αγγελικής Νικολούλη μέσα από την εκπομπή της.

«Τώρα Σωτηράκη», «Μη με πιέζεις Σωτηράκη», «Δώσε τώρα το break Σωτηράκη», είναι μερικές από τις φράσεις της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου όταν θέλει να μιλήσει στον σκηνοθέτη της, Σωτήρη Σπαθάρη.

Είναι ο πιο στενός συνεργάτης της, ο άνθρωπος που έχει στο «ακουστικό» της εδώ και πάρα πολλά χρόνια μέσα από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ».

Είναι επίσης ο άνθρωπος αυτός που έχει λατρέψει το τηλεοπτικό κοινό αλλά και οι χρήστες του twitter αφού κάθε Παρασκευή γίνεται viral.

Ο Σωτήρης Σπαθάρης είναι ένας από τους εμπειρότερους και πιο επιτυχημένους σκηνοθέτες στην Ελλάδα. Με την Αγγελική Νικολούλη συνεργάζεται από το 1995 ενώ έχουν βρεθεί μαζί σε πολλά σημαντικά ρεπορτάζ που έχει δοθεί λύσει στο μυστήριο.

Αυτό δε που ελάχιστοι γνωρίζουν είναι πως ο Σωτήρης Σπαθάρης είναι γιος του διάσημου καραγκιοζοπαίκτη Ευγένιου Σπαθάρη και εγγονός φυσικά του συνονόματου του Σωτήρη Σπαθάρη που ξεκίνησε πρώτος να ασχολείται με την τέχνη του θεάτρου σκιών.

Οι εκπομπής που έχει σκηνοθετήσει

• Φως στο τούνελ από 1995 που ξεκίνησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ μέχρι και σήμερα που είναι στο Mega.
• Annita.gr 2014 Alpha
• Parole 2015 E TV
• Κάνε μου like 2016 E TV
• Annita Airlines 2018 Νέο Epsilon

«Το νοικιασμένο λευκό βαν σταματά στην άκρη του κεντρικού δρόμου, στην είσοδο της πόλης, λίγο πριν τα φανάρια. Ο σκηνοθέτης μου, ο Σωτήρης Σπαθάρης, βγαίνει από τη θέση του οδηγού και με ένα νεύμα τον ακολουθούν ο Νικόλας Λογοθέτης ο ηχολήπτης και ο Γιώργος Αλεξίου ο κάμεραμαν, ειδικοί στις επικίνδυνες αποστολές.


Με τον Σωτήρη συνεργαζόμαστε απ’ την πρώτη μέρα της εκπομπής στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το 1995. Τόσα χρόνια μαζί στην έρευνα, έχει μάθει πια τα κόλπα μου για την αποκάλυψη της αλήθειας. ”Καλωδίωσε την Άντζελα”, λέει στον Νικόλα, κι εκείνος βγάζει απ’ το βαλιτσάκι του τη μαύρη πλαστική θήκη», αναφέρει η Αγγελική Νικολούλη σε απόσπασμα από το βιβλίο της «Ονειρεύτηκα το δολοφόνο σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved