Λυγίζει ο Μάνος Δασκαλάκης στις πρώτες δηλώσεις on camera μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου
Media

Λυγίζει ο Μάνος Δασκαλάκης στις πρώτες δηλώσεις on camera μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου

Πάτρα: Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την συνέντευξη που έδωσε ο Μάνος Δασκαλάκης στον Πέτρο Κουσουλό, προβλήθηκε στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται το μεσημέρι του Σαββάτου (2-04).

Ο πατέρας των τριών κοριτσιών διαχωρίζει τη θέση του και δηλώνει σοκαρισμένος με όλα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

«Δεν είμαι εξαφανισμένος. Έχω πάθει το μεγαλύτερο σοκ της ζωής μου. Δεν περίμενα ότι θα φτάσω στα 30 μου και θα μάθω κάτι τέτοιο. Δεν έχω κανέναν λόγο να κρυφτώ. Δεν έκρυψα ποτέ τίποτα και ποτέ δεν έχω να κρύψω κάτι. Σε κάθε θάνατο έλεγα ότι μετανιώνω που δουλεύω τόσες ώρες για να κάνω το καλύτερο για τα παιδιά μου και δεν έχω ζήσει κάποιες στιγμές μαζί τους. Αν μετάνιωνα μια φορά τότε, μετανιώνω 50 τώρα», είπε.

Ο ίδιος έδειχνε να λυγίζει λέγοντας πως:

«Πάντα δούλευα για να τους κάνω το καλύτερο. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα φτάσει αυτή η στιγμή. Από εδώ και πέρα η θέση μου είναι ξεκάθαρη. Δεν έχω να φοβηθώ κανέναν και τίποτα. Θέλω να μάθω την αλήθεια για τα παιδιά μου. Από πού βρέθηκε η κεταμίνη. Από πού την προμηθεύτηκε. Πώς την έδωσε; Τι έγινε με τα άλλα δυο μου παιδιά», λέει μεταξύ άλλων.

Δες το απόσπασμα

Ο ίδιος είχε δηλώσει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1:

«Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να γίνει τιμητής της αγάπης και της οδύνης μου για τα τρία μου χαμένα παιδιά. Όσον αφορά την κατηγορουμένη και τον διάλογο που έγινε μεταξύ μας, δεν έχω να κάνω καμία απολύτως δήλωση. Αντιλαμβανόμενος την ιδιαίτερα δυσχερή θέση της, θα μιλήσουμε εκεί που πρέπει και όταν πρέπει, με τους αρμόδιους. Δεν κρυβόμαστε από κανέναν απολύτως. Δεν έχω να κρύψω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

Θυμίζουμε πως η Ρούλα στις πρώτες της δηλώσεις μέσα από το κρατητήριο είπε πως:

«Όχι, δεν γίνεται, αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Με τον Μάνο μίλησα σήμερα το πρωί. Απ΄ότι κατάλαβα μου είπε ότι θα πει αυτά που είδανε τα μάτια του. Δεν είμαι ικανοποιημένη. Μου λέει ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι. Του λέω "έχεις καταλάβει πού είμαι;" και μου λέει "τι θες να κάνω; Να βάλουν δηλαδή κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα; Το μέλημά του είναι να μην μπει φυλακή, έχασε και τη δουλειά του. Του είπα να έρθει να με δει και μου λέει "είσαι με τα καλά σου που θα έρθω εκεί να περάσω απ΄όλα τα κανάλια"»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved