Ο όρκος στην ΕΡΤ1 – Τι συμβαίνει με τον Άγγελο και την Άρτεμη; Τι ανακαλύπτει για τη ζωή της
Media

Ο όρκος στην ΕΡΤ1 – Τι συμβαίνει με τον Άγγελο και την Άρτεμη; Τι ανακαλύπτει για τη ζωή της

Ο όρκος: Ο Σάλβα ζητάει από τον Παύλο να μεσολαβήσει στον Χάρη Ζαφείρη για να αποκτήσει μία πιο ουσιαστική θέση στην ομάδα. 

Όταν συνειδητοποιεί το ψέμα για τη χορηγία του Χάρη Ζαφείρη αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει χρήσιμος με το δικό του τρόπο. Στο μεταξύ, ο Άγγελος έρχεται πιο κοντά με την Άρτεμη, η αποκάλυψη, όμως, ενός στοιχείου για τη ζωή της, που δεν του έχει αναφέρει, τον προβληματίζει.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της νέας δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1, το Σάββατο 2 Απριλίου 2022, από τις 22:00 ως τις 24:00.

Επεισόδιο 15ο: «Πόσα ψέματα χωράει μια αλήθεια;»

Ο Αντώνης Λινάρδος προσπαθεί να αποτρέψει τον Άγγελο από την έρευνα της υπόθεσης «Μιράντα», όμως δεν καταφέρνει να τον πείσει για τις αγνές προθέσεις του.

Ο Σάλβα αρχίζει να πατά στα πόδια του ξανά και ζητάει από τον Παύλο να μεσολαβήσει στον Χάρη Ζαφείρη για μια πιο ουσιαστική θέση στην ομάδα. Η Ολίβια Λινού, αδερφή της Άρτεμης, πιάνει δουλειά στην Κλινική, όμως το γεγονός ότι είναι ευνοούμενη του Χάρη Ζαφείρη δυσκολεύει την υποδοχή της.

Η Πάττυ ψάχνει τρόπο να μιλήσει στη Χλόη για τη δύσκολη θέση στην οποία έχει βρεθεί με τον Μιχάλη, αλλά οι καταστάσεις την προλαβαίνουν. Κι όσο ο Άγγελος έρχεται πιο κοντά με την Άρτεμη, πρώην σύζυγο του Χάρη Ζαφείρη, η αποκάλυψη ενός στοιχείου για τη ζωή της, που δεν του έχει αναφέρει, θα τον προβληματίσει.

Επεισόδιο 16ο: «Παγωνιά»

Ο Άγγελος μαθαίνει ότι το πάρτι, από το οποίο εξαφανίστηκε η Μιράντα Αλυφαντή, διοργανώθηκε από τον Ανδρέα Ζαφείρη, ο οποίος είναι γιος της Άρτεμης και του Χάρη Ζαφείρη. Το γεγονός ότι η ίδια δεν του ανέφερε ποτέ την ύπαρξη του γιου της, τον βάζει σε σκέψεις. Η Πάττυ κι ο Μιχάλης έρχονται αντιμέτωποι με τη Χλόη, ενώ ο Σάλβα συνειδητοποιεί το ψέμα του Παύλου για τη χορηγία του Χάρη Ζαφείρη.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες ενώνουν την ομάδα σε ένα και μόνο σκοπό: να βοηθήσουν όσους βρίσκονται στο δρόμο με τόση παγωνιά. Ο Σάλβα έχοντας χάσει τις ελπίδες του, αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να γίνει χρήσιμος με το δικό του τρόπο. Η συνάντηση του Άγγελου με την Αμαλία θα τον αλλάξει για πάντα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved