Πάτρα: Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Αν επαληθευτεί θα ανατραπούν πολλά» - «Πάγωσε» η Γερμανού
Media

Πάτρα: Ανατριχιαστική μαρτυρία: «Αν επαληθευτεί θα ανατραπούν πολλά» - «Πάγωσε» η Γερμανού

Πάτρα: Μια νέα μαρτυρία σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο έφερε στο «φως» ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» μέσα από την εκπομπή της Ναταλία Γερμανού με την παρουσιάστρια να «παγώνει».

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος μιλώντας στην εκπομπή το μεσημέρι της Κυριακής (3-04) με δυσκολία προσπάθησε να εξηγήσει όσο πιο προσεκτικά μπορούσε τη νέα αυτή μαρτυρία, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε «αν επαληθευτεί θα ανατραπούν πάρα πολλά».

«Πριν λίγο δέχτηκα μια ανατριχιαστική μαρτυρία. Θα σας το πω περιγραφικά με πάρα πολλή προσοχή. Αυτό το οποίο μου κατέθεσαν, μου μαρτύρησαν από το περιβάλλον της οικογένειας είναι ότι δυστυχώς η Τζωρτζίνα είχε τυλιχτεί από ένα τριγωνικό πλέγμα θανάτου.

Δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί χρειάζεται και μια επαλήθευση αλλά με τόσο πολλά τα οποία αφορούν αυτό το εν διαστάσει ζευγάρι της Πάτρας στο τέλος δεν θα μας κάνει εντύπωση το παραμικρό, ανοσία… τι να πω… Δεν θα ακουμπάνε το δέρμα μας.

Δεν μπορείτε να φανταστείτε, μου έχουν ανατραπεί τα πάντα και δυσκολεύομαι και στο πώς θα γράψω κάτι… Μακάρι να μην είναι έτσι», είπε συγκλονισμένος ο δημοσιογράφος.

Ο Γιώργος Αναστασόπουλος πρόσθεσε ότι δεν θα γραφτεί τίποτα περισσότερο από την παραπάνω πληροφορία στην εφημερίδα και ότι θα προσκομίσει την πληροφορία στην ΕΛ.ΑΣ. κι ότι το λόγο έχουν οι Αρχές που καλούνται να ερευνήσουν άλλη μια σκοτεινή πτυχή αυτής της τόσο φρικιαστικής υπόθεσης.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved