Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Κανέλλος βγαίνει knockout από το βαρύ χέρι της Αλίκης
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Κανέλλος βγαίνει knockout από το βαρύ χέρι της Αλίκης

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: O Κανέλλος ξέρει πια το μυστικό των Αργυρών, αλλά πριν προλάβει να το… χωρέσει ο νους του βγαίνει knockout από το βαρύ χέρι της Αλίκης.

Κι ενώ οι Ιταλοί μας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι, εκείνος συνέρχεται και δεν θυμάται ούτε ποιος είναι. Ο Παναγής πιέζει την Κατερίνα να τον κάνει… πατέρα. Ο Σάββας θέλει να μάθει περισσότερα για τον πατέρα του και καθώς η Αγγέλα και ο Τζώρτζης διαφωνούν για το… ποιόν του Βαγγέλα, ο Τζώρτζης ξεφουρνίζει την αλήθεια για την παγίδα που έστησε η Αγγέλα στη Σύλβια. Ο Σάββας, πάλι, μαθαίνει για την παγίδα με τα τοξικά που έχει στήσει η Καρμέλα στους Πλατανιώτες και γίνεται έξαλλος. Ο Κανέλλος προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους την αμνησία του, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του ανησυχεί και κινητοποιεί την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ. Η Βαλέρια αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία.

O Κανέλλος ξέρει πια το μυστικό των Αργυρών, αλλά πριν προλάβει να το… χωρέσει ο νους του, βγαίνει knockout από το βαρύ χέρι της Αλίκης. Κι ενώ οι Ιταλοί μας κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι μέλλει γενέσθαι, εκείνος συνέρχεται και δεν θυμάται ούτε ποιος είναι. Ο Παναγής πιέζει την Κατερίνα να τον κάνει… πατέρα, κι εκείνη αποφασίζει να του αποδείξει ότι δεν είναι ακόμα έτοιμος, υποβάλλοντάς τον σε ένα… κοινωνικό πείραμα.

Η Καλλιόπη πετάει ένα κειμήλιο του Χαραλάμπη στα σκουπίδια, αναγκάζοντας συγγενείς και φίλους να κάνουν έφοδο στη χωματερή μπας και το βρουν, την ώρα που ο Σίμος κάνει έφοδο στο σπίτι του Σάββα και δεν πιστεύει στα μάτια του… Την ίδια ώρα, ο Χάρης, είναι αποφασισμένος να βγάλει από τη μέση τον Κανέλλο, που δεν προλαβαίνει να συνέλθει από τα αδιάκοπα χτυπήματα της μοίρας!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved