Survivor: Φωνές και καβγάδες στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Φωνές και καβγάδες στο συμβούλιο! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Survivor: Καθόλου καλά δεν ξεκίνησε το πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας!

Μια δύσκολη μέρα είχαν μπλε και κόκκινοι παίκτες καθώς οι συνθήκες κάτω από τις οποίες αγωνίστηκαν ήταν πολύ άσχημες, γεγονός που δημιούργησε πολλές προστριβές.

Καθώς ήταν βέβαια το πρώτο για την ασυλία τόσο οι παίκτες της κόκκινης ομάδας όσο και της μπλε, κατέβαλαν κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να πάρουν τη νίκη. Μιλάμε για ένα απίστευτα δύσκολο αγώνισμα όχι τόσο για το πρακτικό κομμάτι όσο για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε.

Και νύχτα και υπό βροχή, η οποία όπως χαρακτηριστικά είπε ο Γιώργος Λιανός «η βροχή μαστίγωνε» τους παίκτες καθώς καταρρακτώδης. Οι παίκτες ούτε μια στιγμή δεν τον έβαλαν κάτω αφού επρόκειτο για αγώνισμα ασυλίας.

Ο μόνος παίκτης, -εκτός από τον Άρη Σοιλέδη, ο οποίος ήταν εκτός λόγω τραυματισμού-, που δυσκολεύτηκε πολύ ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

«Παιδιά έχω πυρετό και ζαλίζομαι πάρα πολύ. Με πιάνει πυρετός, έχω δέκατα. Είμαι πάρα πολύ άσχημα, δεν μπορώ να κάτσω άλλο εδώ πέρα. Βάλτε τα δυνατά σας και θα σας στηρίζω εγώ από εκεί», είπε κάποια στιγμή, γεγονός που δημιούργησε ένταση ανάμεσα στον παίκτη και τον Τάκη Καραγκούνια.

Μια ένταση που μεταφέρθηκε και στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία.

Παράλληλα παρακολουθήσαμε κι έναν καβγά ανάμεσα στη Βρισηίδα και τον Απόστολο Ρουβά με αφορμή τη συμπεριφορά και των δυο στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, οι παίκτες πέρασαν στην ψηφοφορία και πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved