Πισπιρίγκου: Ετοιμάζεται για την απολογία της - Με ποιους επικοινώνησε μέσα από τη ΓΑΔΑ
Media

Πισπιρίγκου: Ετοιμάζεται για την απολογία της - Με ποιους επικοινώνησε μέσα από τη ΓΑΔΑ

Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα κατηγορητήριο που της προσάπτει ότι δολοφόνησε την πρωτότοκη κόρη της, την 9χρονη Τζωρτζίνα και καλείται σήμερα να απολογηθεί!

Η 33χρονη θα μεταχθεί στα δικαστήρια και αναμένεται να περάσει στις 12 το μεσημέρι το κατώφλι του γραφείου της 18ης Τακτικής Ανακρίτριας η οποία την περασμένη Τετάρτη εξέδωσε σε βάρος της, ένταλμα σύλληψης. Η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη ενώ βρισκόταν ήδη στην ΓΑΔΑ δεν έδωσε κατάθεση στους αστυνομικούς. Σήμερα θα είναι η πρώτη επίσημη τοποθέτηση της μητέρας έναντι των στοιχείων των Αρχών που την κατέστησαν υπόλογη για τον φόνο του παιδιού της.

Σύμφωνα με την εκπομπή, Μega Καλημέρα, η Ρούλα έχει ξυπνήσει, πήρε το πρωινό της και ετοιμάζεται για την απολογία της. Έχει μιλήσει με την αδερφή και τη μάνα της αλλά και με τον δικηγόρο της μέσα από τη ΓΑΔΑ!

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η οποία δείχνει να μην έχει συναίσθηση όλων όσων της καταλογίζουν, θα ισχυριστεί ότι δεν χορήγησε η ίδια την κεταμίνη και θα ρίξει το φταίξιμο στους γιατρούς παρά το γεγονός ότι έχει ειπωθεί από όλους ότι δεν χορηγήθηκε ποτέ από το ιατρικό προσωπικό του νοσοκομείου η συγκεκριμένη ουσία που ευθύνεται για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα προσπαθήσει να αποδείξει ότι δεν ήταν η ίδια αυτή που χορήγησε την κεταμίνη στο παιδί.

«Η Τζωρτζίνα, εμφάνισε όλες τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες που προκύπτουν από την χρήση της κεταμίνης» αποκάλυψε δημοσιογράφος του MEGA, Άννα Κανδύλη.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης, ψάχνει απαντήσεις στο πού βρήκε την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου, πώς την έδωσε στο παιδί. Ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, και πλεον το ζευγάρι, δεν είναι μονιασμένο. Πιθανότατα να ζητήσει την καταδίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, κατα τη διάρκεια της εξέτασής του από την Πολιτική Αγωγή. Όσο αφορά στο θέμα της σπιτονοικοκυράς, ο Μάνος Δασκαλάκης επιμένει πως δεν έχει σχέση με τον θάνατο της σπιτονοικοκυράς», συνέχισε.

«Η εκταφή μπορεί να μας δώσει εικόνα για τις αιτίες θανάτου της σπιτονοικοκυράς, όπως και η μέθοδος με την εξέταση των τριχών μπορεί να δώσει φως στην υπόθεση» πρόσθεσε ο κ. Λέων.

«Αρχικά θα ήθελα να σημειώσω στο κομμάτι της προσωπικότητας του παιδιού, η ζωγραφιά είναι ένα κλινικό εργαλείο το οποίο,χρειάζεται την παρουσία του παιδιού για να σχηματιστεί ένα προφιλ», σημείωσε η κλινική ψυχολόγος Άννα Κανδαράκη.

«Η γονεϊκότητα και η συντροφικότητα πάνε χέρι χέρι. Αυτή τη στιγμή έχουμε ένα ζευγάρι το οποίο γινόταν γονείς όταν υπήρχε πρόβλημα ή θάνατος. Δεν μπορούν να παίζουν ως ένα έφηβο ζευγάρι. Οπωσδήποτε ένας άνδρας και μια γυναίκα θα έπρεπε να είναι υπεύθυνοι στο πότε και έαν θα επιλέξουν να κάνουν παιδί», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή, Mega καλημέρα!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved