Νέα σοκαριστική αποκάλυψη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας
Media

Νέα σοκαριστική αποκάλυψη: Η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε απενεργοποιήσει το οξύμετρο της Τζωρτζίνας

Νέες αποκαλύψεις ήρθαν στην δημοσιότητα για την Ρούλα Πισπιρίγκου.

Μετά από σχεδόν πέντε ώρες, η Ρούλα Πισπιρίγκου ολοκλήρωσε την απολογία της στη 18η ανακρίτρια η οποία είχε ξεκινήσει λίγο μετά τις 12. Η Ρούλα δέχτηκε πάρα πολλές ερωτήσεις από την ανακρίτρια προκειμένου να βγάλει μία άκρη για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου υποστήριξε στην απολογία της πως δεν έχει καμία σχέση με τον θάνατο της 9χρονης κόρης της, ότι δεν γνωρίζει τίποτα για την ουσία κεταμίνη που χορηγήθηκε στη μικρή Τζωρτζίνα και πως δεν θα μπορούσε να την έχει χορηγήσει εκείνη καθώς δεν γνωρίζει απολύτως τίποτα για τη δράση της.

Ωστόσο μία νέα αποκάλυψη ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open, για το τι συνέβη όταν οι γιατροί έσπευσαν στο δωμάτιο της 9χρονης Τζωρτζίνας που δεν έδινε πια σημεία ζωής.

Σύμφωνα, με τα όσα καταθέτουν γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό, η 33χρονη μητέρα απενεργοποίησε το οξύμετρο της Τζωρτζίνας.

H δημοσιογράφος δήλωσε: «Όταν η Τζωρτζίνα εκδήλωσε το θανατηφόρο επεισόδιο, το οξύμετρο το οποίο ήταν συνδεδεμένο με το παιδί, ώστε οι γιατροί να μπορούν ακόμα και από απόσταση να δουν τι συμβαίνει όταν πέφτει το οξυγόνο του. Κατά την είσοδό τους στον θάλαμο είδαν ότι το παιδί είχε στροφή κεφαλής στα αριστερά, περί στοματική κυάνωση και ήταν απνωϊκό με βραδυκαρδία, ενώ τόσο η γιατρός όσο και η νοσηλεύτρια παρατήρησαν ότι στο οξύμετρο που ήταν συνδεδεμένο στο παιδί, δεν ακουγόταν ο χαρακτηριστικός ήχος που ακούγεται σε περίπτωση που το οξυγόνο, οι σφίξεις πέσουν κάτω από το καθορισμένο όριο».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved