Ήλιος: Ο Στέφανος απειλεί ανοιχτά την Αθηνά και είναι κοντά στο στόχο του να κλέψει το παιδί
Media

Ήλιος: Ο Στέφανος απειλεί ανοιχτά την Αθηνά και είναι κοντά στο στόχο του να κλέψει το παιδί

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Ήλιος;

Η Λήδα κατηγορεί την Άρτεμη για απειλή και επίθεση εναντίον της και καταφέρνει να τη συλλάβουν. Αυτό δημιουργεί μεγάλη ρήξη με τον Κωνσταντίνο που της ζητά να διακόψει μαζί του κάθε επικοινωνία.

Το ίδιο ζητά κι ο Παύλος απ’ την Αλίκη, όταν η γυναίκα του φοβάται πως η προσπάθειά τους να τα ξαναβρούν απειλείται απ’ τη σχέση του με την Αλίκη. Η Λήδα ανησυχεί για την ασφάλειά της.

Ο άνθρωπος που την παρακολουθεί αφήνει πίσω του ένα στοιχείο που μπορεί να βοηθήσει την αστυνομία να τον εντοπίσει. Η Ελένη βρίσκεται σε δίλημμα, αφού ο Αντρέας θεωρείται ύποπτος από την Αστυνομία. H Αθηνά, μετά τον άδικο εγκλεισμό της στο ψυχιατρείο, αγωνιά για την τύχη του μωρού της. Τώρα ο Στέφανος την απειλεί ανοιχτά και είναι πιο κοντά από ποτέ στο στόχο του να κλέψει το παιδί...

Στο προηγούμενο επεισόδιο, είδαμε: Η Γεωργία και ο Παύλος έρχονται ξανά κοντά και θυμούνται τις στιγμές που τους ένωσαν στο παρελθόν. Ο Παύλος δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στο γάμο τους, αλλά η Γεωργία καταλαβαίνει από τα λεγόμενα του ότι η Αλίκη μπορεί να είναι απειλή για τη σχέση τους και του ζητάει να τη γνωρίσει. Η Λήδα, μετά την επίθεση που δέχτηκε, βρίσκεται σώα στο σπίτι της. Δεν πιστεύει όμως ότι υπεύθυνος για το επεισόδιο αυτό είναι ο δολοφόνος που σκοτώνει νοσοκόμες, αλλά η Άρτεμη που θέλει να τη βλάψει μετά την καταγγελία που κατέθεσε εναντίον της. Ο Χρήστος υποπτεύεται ακόμα τον Αντρέα και συνεχίζει να τον ανακρίνει για την υπόθεση του κατά συρροή δολοφόνου. Ο Αχιλλέας συνέρχεται στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα που δέχτηκε. Η Αθηνά πέφτει σε τοίχο όταν προσπαθεί να πείσει την Ελπίδα πως ο Στέφανος είναι αυτός που κρύβεται πίσω από όλα, ενώ όλα τα στοιχεία της αστυνομίας οδηγούν στην Αθηνά, με την Ελπίδα να αναγκάζεται να την συλλάβει. Η Αλίκη είναι στο πλευρό της Αθηνάς και προσπαθεί να την βοηθήσει να αποδείξει την αθωότητα της. Η Ελπίδα αποχαιρετά τον Ιάσωνα που φεύγει μόνιμα στην Αγγλία. Η Νέλλη μπαίνει στο σπίτι και βρίσκει τον Σπύρο αναίσθητο. Ο Αχιλλέας ανησυχεί για την ψυχική υγεία της Αθηνάς και υπογράφει ως γιατρός τη συγκατάθεση του να νοσηλευτεί η Αθηνά σε ψυχιατρική κλινική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved