Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και την ξεφτιλίζει δημοσίως
Media

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και την ξεφτιλίζει δημοσίως

Τι θα δούμε σήμερα, 7 Απριλίου στη σειρά του Mega, Η Γη της Ελιάς;

Ο Ιάκωβος προσκαλεί τον Στάθη να τον φιλοξενήσει στο σπίτι του, ενώ η Αρετή συναντά την Εύα στο καφενείο και αυτή τη φορά την ξεφτιλίζει δημοσίως.

Η Ιουλία, πιεσμένη από το βάρος του μυστικού που κουβαλάει, αποκαλύπτει τα πάντα για την πλαστή διαθήκη στον Ιάκωβο και πλέον αυτή η ιστορία παίρνει άλλες διστάσεις μέσα στην οικογένεια Βρεττάκου.

Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, Η Γη της Ελιάς, είδαμε:

Η συνάντηση της Αντιγόνης με τη Μαρία αφήνει αναπάντητα ερωτήματα για μια ιστορία που έχει διαδραματιστεί μεταξύ τους στο παρελθόν. Οι δυο γυναίκες αναφέρονται με μισόλογα σε κάτι που έχει συμβεί και έχει σημαδέψει τη ζωή της Αντιγόνης. Η Χάιδω, εξοργισμένη από αυτά που της είπε η Μέλπω, βρίζει τον Λυκούργο και τον διώχνει από το σπίτι της. Εκείνος ζητά εξηγήσεις από τη Μέλπω, η οποία όμως δεν παραδέχεται όσα ειπώθηκαν και βγάζει τη Χάιδω τρελή. Στο μεταξύ, η Ιουλία βρίσκεται αντιμέτωπη με το μεγαλύτερο δίλημμα της ζωής της. Θέλει να αποκαλύψει στη Μυρτάλη όσα έμαθε για τη διαθήκη, αλλά από την άλλη ανησυχεί μήπως εκείνη αντιδράσει ακραία και οδηγήσει τον Ισίδωρο στα δικαστήρια, ίσως και στη φυλακή. Σκεπτόμενη την εύθραυστη υγεία του αδελφού της, η Ιουλία κάνει συζήτηση με τον Μάνο και τον Ισίδωρο, οι οποίοι της αποκαλύπτουν τι σκοπεύουν να κάνουν με την περιουσία. Η Ιουλία εκφράζει τη διαφωνία της και τους απειλεί πως θα τα πει όλα στη Μυρτάλη. Η Αρετή βρίζει τη Μαργαρίτα και στη συνέχεια πηγαίνει στο σπίτι της Εύας, τη χαστουκίζει και την αρπάζει από τα μαλλιά.

Η Ιουλία παραμένει σε δίλημμα σχετικά με τη διαθήκη. Δεν μπορεί να αποφασίσει αν πρέπει να μιλήσει στη Μυρτάλη. Από την πλευρά του ο Ισίδωρος ανησυχεί για την έκβαση των πραγμάτων και αναθέτει στον Μάνο να στριμώξει την Ιουλία προκειμένου να καταλήξουν σε συμφωνία. Ο Στάθης μαθαίνει από την Εύα για την επίθεσή της. Πηγαίνει στο σπίτι με σκοπό να συγκρουστεί, αλλά εκεί τον περιμένει μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved