Πάτρα - Φως στο Τούνελ: Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ της εκπομπής της Νικολούλη
Media

Πάτρα - Φως στο Τούνελ: Το νέο ανατριχιαστικό τρέιλερ της εκπομπής της Νικολούλη

Το «Φως στο Τούνελ» με την Αγγελική Νικολούλη, την Παρασκευή 8 Απριλίου στις 23:20, στο MEGA, αποκαλύπτει νέα στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Στη «10η Εντολή» του Πάνου Κοκκινόπουλου παραπέμπει το νέο τρέιλερ της εκπομπής «Φως στο Τούνελ» που, όπως φαίνεται, θα ασχοληθεί και αυτή την Παρασκευή με την υπόθεση της Πάτρας.

Το τρέιλερ του «Φως στο Τούνελ» δείχνει ένα παιδικό δωμάτιο που καταγράφεται από μία κάμερα και είναι ντυμένο με τη μουσική της «10ης εντολής» του Πάνου Κοκκινόπουλου, που βασιζόταν σε αληθινές ιστορίες εγκλημάτων.

Όπως φαίνεται, η Αγγελική Νικολούλη κρύβει νέες αποκαλύψεις στο μανίκι της για την υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών στην Πάτρα και τον ρόλο της Ρούλας Πισπιρίγκου την ώρα που η 33χρονη ζήτησε να κατατεθεί αίτημα αποφυλάκισης.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου από το πρωί της Τρίτης (5/4) έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στην 6η Πτέρυγα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ειπώθηκε στην ανακρίτρια, ήδη έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους, ευελπιστώντας ότι αυτό θα γίνει δεκτό. Ακόμα κι αν τυπικά το αίτημα δεν έχει κατατεθεί, είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών αυτό να υποβληθεί.

Η Αγγελική Νικολούλη δημοσίευσε μέσα από stories στο προφίλ της στο Instagram το πρώτο τρέιλερ για το επόμενο «Φως στο Τούνελ» που σίγουρα θα φέρει στο φως νέες αποκαλύψεις για την εν λόγω υπόθεση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved