Άγριες μέλισσες: Σταμάτης και Κυριάκος σε κίνδυνο
Media

Άγριες μέλισσες: Σταμάτης και Κυριάκος σε κίνδυνο

Άγριες μέλισσες: Ο Δούκας μεταβιβάζει όλη την περιουσία του στα παιδιά του προκειμένου να πολεμήσει τον Ακύλα.

Παράλληλα, ο Μεγαρίτης χτίζει από την αρχή τους Άβαντες αφήνοντας απέξω τον Μελέτη. Εν τω μεταξύ, ο Δάκης ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και ανησυχεί. Αποφασίζει, λοιπόν, να το ερευνήσει. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Ακύλας ανακαλύπτει ποιος πήρε τα χρήματα του.

Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής ξαφνιάζονται με την πρόταση του Δούκα να τους παραχωρήσει την περιουσία ταυ και αποφασίζουν να το συζητήσουν με τις αδελφές Σταμίρη πριν πάρουν την τελική τους απόφαση. Ο Δούκας, όμως, προσπαθεί να τους πείσει πως αυτή είναι η μοναδική λύση προκειμένου να βρεθούν ένα βήμα μπροστά από τον Ακύλα, ο οποίος πρόκειται να κάνει τα πάντα για να αποδυναμώσει τους Σεβαστούς. Από την άλλη η σχέση του Δούκα και της Μυρσίνης φαίνεται πως διαλύεται οριστικά μετά την αποκάλυψη του Μεγαρίτη πως η γυναίκα συνεργαζόταν μαζί του κρυφά και του έδινε πληροφορίες πίσω από την πλάτη όλων. Την ίδια ώρα, ο Λάμπρος με τον Ζάχο παίρνουν μία πολύ σημαντική πληροφορία στη δική τους υπόθεση και αποφασίζουν να το ψάξουν ακόμη περισσότερο.

Εν τω μεταξύ, οι Διαφανιώτες είναι προβληματισμένοι, καθώς μαθαίνουν πως οι αγρότες από τις Καρυές αποφάσισαν να δεχτούν την πρόταση του Δούκα και να συνεχίσουν με το σχέδιο του. Ταυτόχρονα, ο Σταμάτης επιστρέφει μετανιωμένος στο χωριό. Ωστόσο, για να πείσει τον Ζαχαρία να τον ξαναδεχτεί, παίρνει μία σημαντική απόφαση. Κι ενώ οι μέρες περνούν, ένας θάνατος συγκλονίζει το σπίτι των Σεβαστών, ενώ ο Ακύλας βλέποντας πως χάνει τη μάχη ξεκινάει σφοδρότερο πόλεμο, έτοιμος να φτάσει στα άκρα.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα μένουν μόνοι τους και δεν μπορούν πια να κρύβουν το πάθος τους. Παραδίνονται σε αυτό και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Η στιγμή, όμως, είναι αμήχανη και για τους δύο και αποφασίζουν να μην ξανά μιλήσουν για ό,τι έγινε. Ωστόσο, ο Νικηφόρος νιώθει ενοχές απέναντι στη Ρένα αλλά και στην Ασημίνα. Παράλληλα, ο Ζάχος με τον Λάμπρο, μετά τις αποκαλύψεις του Τάσσιου, -αποφασίζουν να γραφτούν σε μια σκακιστική λέσχη- για να πλησιάσουν τον άνθρωπο που μιλάει στις ταινίες. Στη Λάρισα, ο Ακύλας χτίζει από την αρχή τους Αβαντες κάνοντας έξαλλο τον Μελέτη, καθώς τον έχει αποκλείσει από τις αποφάσεις του. Στο Διαφάνι, ο Παναγιώτης αποκαλύπτει τα αισθήματα του στη Βιολέτα, ενώ ο Σταμάτης προσπαθεί να εξιλεωθεί απέναντι στον Ζαχαρία που τον παράτησε. Όμως αντιλαμβάνεται ξεκάθαρα πως η πράξη του έχει πληγώσει ανεπανόρθωτα το αγόρι.

Την ίδια στιγμή, η Δρόσω μοιράζεται με τις αδελφές της τις ανησυχίες της πως μετά τον γάμο μείον Κωνσταντή δεν θα μπορεί να μένει μαζί με τον Σέργιο. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ασημίνα είναι πολύ προβληματισμένη και τότε ομολογεί. Στις αδελφές της πως κοιμήθηκε με τον Νικηφόρο. Το ίδιο βράδυ, η Κορίνα πηγαίνει με τον Λευτέρη στην «Πανδώρα» να ακούσει τον Μπάμπη πιστεύοντας πως κανείς δεν έχει αντιληφθεί πως ο λόγος που πάει είναι γιατί πια τρέφει αισθήματα για τον νεαρό Βάμβακα. Κάνει, όμως, λάθος. Ο Μελέτης βρίσκεται αντιμέτωπος με την αλήθεια για τη γυναίκα του και τρελαίνεται.

Ο Μελέτης ανακαλύπτει το πάθος ανάμεσα στην Κορίνα και στον Μπάμπη, αλλά τα πράγματα παίρνουν απρόσμενη τροπή. Την ίδια στιγμή, ο Ακύλας καταφέρνει να πάρει πίσω τα χρήματά του και το χωριό μαθαίνει την αλήθεια για την κλοπή. Παράλληλα, π Ουρανία πηγαίνει εκδρομή με τον Αλκή, ενώ ο Κυριάκος με τον Σταμάτη βρίσκονται σε μεγάλο κίνδυνο. Μάλιστα, σ Βάμβακας παίρνει μία απόφαση που θα αλλάξει τη ζωή της οικογένειας του. Έν τω μεταξύ, μία ξαφνική σύλληψη φέρνει την επίμαχη έκθεση σε λάθος χέρια, βάζοντας τους όλους σε κίνδυνο. Τότε, ο Λάμπρος με τον Ζάχο προσεγγίζουν τον αδελφό του Ξανθού, αλλά τους περιμένει μία πολύ δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Λάμπρος προσπαθεί να ψαρέψει τον Θόδωρο Ξανθό, αλλά αποδεικνύεται δύσκολος αντίπαλος. Πίσω στο Διαφάνι, ο Κυριάκος ομολογεί Στην Ουρανία πως ο Μεγαρίτης τον ανακάλυψε και κινδυνεύει η ζωή του. Την ίδια ώρα, ο Ακύλας συνεχίζει τον πόλεμο στον Δούκα με θεμιτά και αθέμιτα μέσα. Ο Μεγαρίτης περνάει στην αντεπίθεση και κατηγορεί τον Δούκα πως τον απειλεί, στοχεύοντας να πάρει την περιουσία του Σεβαστού. Ωστόσο, η μεταβίβαση της έχει ήδη γίνει στον Νικηφόρο και τον Κωνσταντή, που αναλαμβάνουν να τα φέρουν εις πέρας από 'δω και πέρα. Παράλληλα, η Ελένη δέχεται να κρύψει προσωρινά τον Βαρουξή και να ρισκάρει ακόμη μία φορά, αλλά η Ασφάλεια ήδη ψάχνει στο χωριό. Από την άλλη, η έκθεση έχει προκαλέσει πονοκέφαλο στον Ντουνιά, που ζητάει εξηγήσεις από τον Ξανθό. Κι ενώ συμβαίνουν αυτά, ο Δάκης ανακαλύπτει κάτι για το παρελθόν της Δρόσως και του Νώντα και ανησυχεί. Γι’ αυτό και ξεκινάει κρυφά έρευνα και για τους δύο ενώ ετοιμάζονται για το μεγάλο γύρισμα στο Διαφάνι.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved