«Τα τάπερ της Αλίκης» γίνονται σειρά
Media

«Τα τάπερ της Αλίκης» γίνονται σειρά

Οι υπεύθυνοι των καναλιών, εδώ και αρκετό καιρό, κάνουν πολλά και ενδιαφέροντα μαγειρέματα» για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, επιδιώκοντας να πρωταγωνιστήσουν στις επιλογές των τηλεθεατών.

Έτσι, λοιπόν, έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τη μεταφορά του κοινωνικού μυθιστορήματος της Ελενας Ακρίτα «Τα τάπερ της Αλίκης». Εκείνη, μαζί με την Κατερίνα Γιαννάκου, είχαν ξεκινήσει τη διασκευή του βιβλίου για να γίνει κινηματογραφική ταινία, αλλά στην πορεία δέχτηκαν μία ενδιαφέρουσα πρόταση και αναθεώρησαν τα σχέδια τους.

Σύμφωνα με το MYTV οι άμεσα εμπλεκόμενοι τηρούν σιγήν ιχθύος για το κανάλι με το οποίο βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για τις τρεις ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν. Αυτές είναι οι Νένα Μεντή, Μαρία Ναυπλιώτου, Ελλη Τρίγγου, οι οποίες είχαν συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσουν -ούτως ή άλλως στην ταινία- ενώ στο βασικό καστ θα προστεθούν και άλλοι, εξίσου εξαιρετικοί ηθοποιοί. Από εκεί και πέρα, το βιβλίο και κατ' επέκταση η σειρά παρουσιάζει μια αθηναϊκή τοιχογραφία της εικοσαετίας 1980-2000, όπου τρεις γενιές γυναικών ζουν, ονειρεύονται και κυρίως διεκδικούν.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Κοραλία, 20 χρόνια καθαρίστρια στη Φίνος Φιλμ, την κόρη της, Ελένη, πωλήτρια στο Μινιόν, που κάνει και επιδείξεις τάπερ σε σπίτια κυριών, και το «εξώγαμο» κοριτσάκι της, την Αλικούλα, που πήρε το όνομα της νονάς της, Αλίκης Βουγιουκλάκη. Η μικρή μέσα στα πολύχρωμα τάπερ της μαμάς κρύβει παιχνίδια, πασχαλίτσες για τα μαλλιά, στρασάκια, Μπάρμπι, επιθυμίες, ελπίδες και όνειρα. Οταν η Αλίκη μεγαλώνει, κλείνει ερμητικά μέσα στα τάπερ όλα όσα αισθάνεται. Αγάπη, οργή, πόνο, έρωτα, γέλιο και κλάμα. Μέχρι που η ζωή της θα απαιτήσει να ανοίξει τα αεροστεγή καπάκια και ν' αφήσει τα συναισθήματα της ελεύθερα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved