Πισπιρίγκου: Σάλος από την αποκάλυψη της μητέρας της 33χρονης για κακοποίηση της Τζωρτζίνας
Media

Πισπιρίγκου: Σάλος από την αποκάλυψη της μητέρας της 33χρονης για κακοποίηση της Τζωρτζίνας

Πάτρα: Η μητέρα της 33χρονης κατηγορούμενης, κατήγγειλε με παρέμβασή της στην εκπομπή Live News,  πως η άτυχη Τζωρτζίνα είχε κακοποιηθεί σε βρεφική ηλικία δύο φορές από συγγενικό πρόσωπο που πάντως δεν θέλησε να κατονομάσει.

Ένα 24ωρο μετά, οι νέες αντιδράσεις από το Χαμόγελο του Παιδιού, η έρευνα στα αρχεία του Καραμανδάνειου νοσοκομείου στην Πάτρα, μαζί με τη νέα τοποθέτηση του πατέρα της Τζωρτζίνας από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, δίνουν νέες διαστάσεις και προκαλούν ερωτήματα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού διαψεύδει τον 30χρονο που το μεσημέρι ισχυρίστηκε ότι το περιεχόμενο της καταγγελίας δεν ευσταθεί.

Λίγο αργότερα όμως, ο Κώστας Γιαννόπουλος τόνισε πως το Χαμόγελο του Παιδιού είχε δεχθεί σχετική καταγγελία το 2014 όταν η Τζωρτζίνα ήταν μόλις 10 μηνών. Όπως είπε ο κύριος Γιαννόπουλος, από την επικοινωνία που είχε μεταγενέστερα με εισαγγελέα, ενημερώθηκε ότι δεν προέκυψαν σαφείς ενδείξεις κακοποίησης.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε η μητέρα της κατηγορούμενης, η Τζωρτζίνα μπήκε και τις δύο φορές στο Καραμανδάνειο με μώλωπες. Ο 30χρονος πατέρας της Τζωρτζίνας αρνείται κατηγορηματική κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, με τις αιχμές της άλλοτε πεθεράς του, να είναι συνεχείς.

Για την ώρα το Καραμανδάνειο νοσοκομείο στην Πάτρα τηρεί σιγή ιχθύος. Με τους υπεύθυνους να ψάχνουν από το πρωί στα αρχεία για να δώσουν εξηγήσεις, αρχικά στους αστυνομικούς που ασχολούνται συνολικά με την υπόθεση.

Με αφορμή τον θόρυβο που ξεσήκωσε η καταγγελία, η Δόμνα Μιχαηλίδου τόνισε πως οι κοινωνικές υπηρεσίες που ασχολούνται με αυτά τα θέμα είναι υποστελεχωμένες. Οι έρευνες μετά την καταγγελία για τη διπλή κακοποίηση της Τζωρτζίνας συνεχίζονται με το περιβάλλον της 33χρονης να βράζει.

Όσα δήλωσε η κοινωνική λειτουργός:

«Έχουν περάσει οκτώ χρόνια, αλλά προκύπτει ότι εγώ είχα πάει για τον έλεγχο της καταγγελίας κακοποίησης της Τζωρτζίνας. Δεν το θυμάμαι μέσα σε τόσα περιστατικά και σε τόσες υποθέσεις. Δυστυχώς δεν έχω την έκθεση που είχα συντάξει τότε να την διαβάσω, δεν έχω κρατήσει το αρχείο αυτό. Αυτά που είδα, αυτά κατέγραψα και τα έστειλα στην Εισαγγελέα Ανηλίκων. Η διαδικασία έχει ως εξής: γίνεται μία καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού», το «Χαμόγελο του Παιδιού» την στέλνει στην εισαγγελία ανηλίκων και ο εισαγγελέας ανηλίκων την στέλνει στην ομάδα προστασίας ανηλίκων, την κάθε περίπτωση την «χρεώνεται» μία κοινωνική λειτουργός η οποία πάει στο σπίτι χωρίς ραντεβού».

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Live News

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved