Φως στο Τούνελ:Το πρόσωπο που θα βρεθεί τετ α τετ με τη Νικολούλη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί
Media

Φως στο Τούνελ:Το πρόσωπο που θα βρεθεί τετ α τετ με τη Νικολούλη σε μια συνέντευξη που θα συζητηθεί

Φως στο Τούνελ: Μια συνέντευξη που θα συζητηθεί όσο καμία αναφορικά με την υπόθεση της Πάτρας, έρχεται στην εκπομπή αυτής της Παρασκευής (8-04).

Η Αγγελική Νικολούλη πόσταρε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται η ίδια καθισμένη σε μια καρέκλα και φορώντας ένα κόκκινο πουκάμισο να παίρνει συνέντευξη από ένα πρόσωπο.

Δεν είναι ξεκάθαρο ποιος μπορεί να είναι στην άλλα άκρη του γραφείου, ωστόσο αυτή η φιγούρα μοιάζει αρκετά με αυτή του Μάνου Δασκαλάκη. Αν σκεφτεί κανείς πως ο Μάνος είναι ήδη στην Αθήνα και σε όλες τις εμφανίσεις του τις τηλεοπτικές μέχρι και σήμερα επιλέγει τα μαύρα ρούχα.

Σίγουρα πάντως πρόκειται για μια συνέντευξη που θα συζητηθεί αφού οι εξελίξεις έρχονται η μια πίσω από την άλλη! Νωρίτερα είδαμε στον προσωπικό λογαριασμό της Αγγελικής Νικολούλη νέα τρέιλερ.

Σε ένα από αυτά ακούγονται παιδικές φωνούλες, γέλια, χειροκροτήματα αλλά και η φωνή της μητέρας της, η οποία βρίσκεται προφυλακισμένη με την κατηγορά ότι δολοφόνησε την μεγάλη της κόρη.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου από το πρωί της Τρίτης (5/4) έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στην 6η Πτέρυγα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», οι δικηγόροι της, γνωρίζοντας το τι ακριβώς ειπώθηκε στην ανακρίτρια, ήδη έχουν καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης της πελάτισσάς τους, ευελπιστώντας ότι αυτό θα γίνει δεκτό. Ακόμα κι αν τυπικά το αίτημα δεν έχει κατατεθεί, είναι θέμα ωρών ή ολίγων ημερών αυτό να υποβληθεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved