Survivor: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απο τον Άγιο Δομίνικο - Άφωνοι οι παίκτες
Media

Survivor: Η απόλυτη ανατροπή! Αυτός ο παίκτης αποχώρησε απο τον Άγιο Δομίνικο - Άφωνοι οι παίκτες

Survivor: Η αποχώρηση αυτή έφερε τα πάνω κάτω.

Άλλη μία ημέρα αποχώρησης έφτασε και στο συμβούλιο οι παίκτες έλυσαν τις διαφορές τους και εξέφρασαν τα παράπονά τους. Ένα από αυτά ήταν και η ένταση που δημιουργήθηκε ανάμεσα σε Άρη Σοϊλέδη και Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Μερικά λεπτά αργότερα, ο ποδοσφαιριστής αποκάλυψε την απογοήτευση που ένιωσε με τους Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και Απόστολο Ρουβά, οι οποίοι σύμφωνα με τον ίδιο δεν τον υπερασπίστηκαν όταν η Ασημίνα του «επιτέθηκε» μετά το αγώνισμα επάθλου φαγητού.

Στο συμβούλιο της Κυριακής, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε παμψηφεί ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Στο συμβούλιο της Δευτέρας η ομάδα έπρεπε να ψηφίσει ξανά τον παίκτη που θεωρεί πιο αδύναμο αγωνιστικά και στον τάκο βγήκε η... Βρισηίδα, ενώ η Ευρυδίκη προτάθηκε από τη Σοφιάννα που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία.

Όταν η Ευρυδίκη πήρε τον λόγο από τον Γιώργο Λιανό για την υποψηφιότητά της, έβαλε τα κλάματα, καθώς συγκινήθηκε με την ιδέα ότι μπορεί να αποχωρήσει.

Όμως η συγκίνησή της έγινε ακόμα πιο μεγάλη όταν τον λόγο πήρε η Βρισηίδα η οποία θυμήθηκε όλα όσα έχουν περάσει μαζί στο παιχνίδι και τόνισε πως δεν θέλει να φύγει καμία από τις δύο από το παιχνίδι.

Ωστόσο η ώρα της αποχώρησης έφτασε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το όνομα αυτού που έπρεπε να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο. Έτσι λοιπόν στο άκουσμα του ονόματος της....... σάστισαν όλοι, με τα κλάματα των συμπαικτών της να μην αργούν να έρθουν.

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved