Πάτρα: Θρίλερ με την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Τι ζητούν οι συγγενείς της (Video)
Media

Πάτρα: Θρίλερ με την περιουσία της σπιτονοικοκυράς – Τι ζητούν οι συγγενείς της (Video)

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, με την σπιτονοικοκυρά του ζευγαριού (Πισπιρίγκου - Δασκαλάκη) να μπαίνει στο μικροσκόπιο.

Σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Λέων, δικηγόρο συγγενών σπιτονοικοκυράς, η έρευνα για τον θάνατο της ηλικιωμένης δεν έχει ολοκληρωθεί.

«Η έρευνα δεν έχει ολοκληρωθεί, τρέχει, θα διερευνηθούν τα πάντα. Η εκταφή είναι το τελευταίο που θα διαταχθεί, αν διαταχθεί, αν υπάρχουν ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια».

Από τη μεριά του ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, δικηγόρος συγγενών σπιτονοικοκυράς, μιλά για λίρες που είχε η ηλικιωμένη και εκποιήθηκαν από τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Είχε λίρες στην κατοχή της, οι οποίες πρέπει να έχουν εκποιηθεί στην Αθήνα και γι’ αυτό ο Δασκαλάκης είχε πολυτελή βίο».
Σύμφωνα με τον δικηγόρο, ο πατέρας της σπιτονοικοκυράς «την είχε προικίσει με λίρες».

Όπως λέει ο κ. Θεοδωρόπουλος, οι συγγενείς τούς οποίους εκπροσωπεί αμφισβητούν το πληρεξούσιο ενώ θα ζητήσουν και άρση των τραπεζικών λογαριασμών του ζεύγους Δασκαλάκη.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Mega Καλημέρα!

Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας Πελοπόννησος μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα ΜEGA» για την υπόθεση του θανάτου της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου, αλλά και το ενδεχόμενο εκταφής της.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περιουσία της σπιτονοικοκυράς, την οποία διαχειριζόταν ο Μάνος Δασκαλάκης.

«Γίνεται η έρευνα στην Πάτρα για τον θάνατο της σπιτοοικοκυράς, γίνονται καταθέσεις. Μην περιμένουμε σε σύντομο χρόνο να γίνει κάποια εκταφή. Ως προς το θέμα της εκταφής, όταν γίνεται μία έρευνα, η πιθανότητα για μία εκταφής είναι το έσχατο που μπορεί να γίνει. Πρώτα οι διωκτικές αρχές θα πρέπει να βγάλουν άκρη και μετά να γίνει η εκταφή μίας σορού μίας θαμμένης γυναίκας που ετάφη πριν από 1.5 χρόνο»,ανέφερε αρχικά.

Η έρευνα δεν είναι πλήρης, ο Μάνος Δασκαλάκης για να στηρίξει τον ισχυρισμό του για την σπιτονοικοκυρά, ότι δεν συνέτρεχε λόγος για να σκοτώσει κανείς την 69χρονη, ψεύδεται. Όλοι οι κατασκευαστές εκτιμούν πως η αντικειμενική αξία του σπιτιού της 69χρονης, υπερβαίνει τα χρέη της. Δεν σημαίνει όμως αυτό ότι έχουμε και δολοφονία. Ο Μάνος είχε πληρεξούσιο για τα πάντα, έτσι όπως λειτουργούσε, λειτουργούσε όπως αυτή η γυναίκα. Θα οχυρωθεί πίσω από το πληρεξούσιο ο Μάνος Δασκαλάκης. Οι συγγενείς θα πρέπει να καταστούν κληρονόμοι πρώτα για να δούμε τί υπάρχει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Οι καταγγελίες κακοποίησης αφορούν στον πόλεμο των δύο οικογενειών Πισπιρίγκου και Δασκαλάκη. Για την καταγγελία της 22ας Αυγούστου έγινε με χρονική καθυστέρηση. Το πόρισμα της κοινωνικής λειτουργού ήταν τρεις γραμμές», σημείωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved