Γλυκά Νερά: Μια μέρα πριν τη δίκη ο πατέρας της Καρολάιν χαρακτηρίζει «νυφίτσα» τον πιλότο
Media

Γλυκά Νερά: Μια μέρα πριν τη δίκη ο πατέρας της Καρολάιν χαρακτηρίζει «νυφίτσα» τον πιλότο

Στο εδώλιο για τη δολοφονία της γυναίκας του, Καρολάιν Κράουτς θα καθίσει ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος αύριο το πρωί (8 Απριλίου).

Μια μόλις ημέρες πριν την έναρξη της πολύκροτης αυτής δίκης ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν κάνει νέες δηλώσεις στη Dailymail και αποκαλύπτει πως λόγω προβλήματος υγείας δεν θα καταφέρει να παραστεί στην πρώτη συνεδρίαση ενώ χαρακτηρίζει «νυφίτσα» τον άνθρωπο που με τόσο βίαιο τρόπο αφαίρεσε τη ζωή της κόρης του.

«Καταλαβαίνω ότι ο Μπάμπης θα χρησιμοποιήσει για την υπεράσπισή του ότι προκλήθηκε από την Καρολάιν και ότι ενεργούσε πάνω σε αυτοάμυνα. Θα αναφέρει επίσης τις ικανότητές της στις πολεμικές τέχνες. Δεν είναι δυνατό όμως κάτι τέτοιο γιατί κοιμόταν όταν τη σκότωσε».

Πρόσθεσε δε: «Μακάρι να μπορούσα να πιάσω στα χέρια μου, αυτή τη μικρή νυφίτσα».

Από την πλευρά του ο δικηγόρος του πιλότου, Αλέξης Παπαϊωαννίδης, είπε στη MailOnline:

«Εδώ στην Ελλάδα, οι σύζυγοι συχνά τιμωρούνται με σχετικά ελαφριές ποινές για το φόνο των συζύγων τους, εάν μπορούν να αποδείξουν ότι έχουν προκληθεί από αυτές. Κάτι που αυτή τη στιγμή εξοργίζει το γυναικείο κίνημα εδώ. Είναι κάτι πάνω στο οποίο εργάζονται ενεργά, ασκώντας πίεση σε νομοθέτες και πολιτικούς.

Ωστόσο στην έκθεσή του ο εισαγγελέας ισχυρίζεται ότι η Καρολάιν δολοφονήθηκε μετά από ένα διάστημα προσεκτικού σχεδιασμού. Ότι κοιμόταν για δυόμισι ώρες και ότι ήταν σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Φαίνεται αδιανόητο ότι θα του επιβληθεί κάτι λιγότερο από ισόβια κάθειρξη»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved