Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Σάββας, πάλι, μαθαίνει για την παγίδα με τα τοξικά που έχει στήσει η Καρμέλα στους Πλατανιώτες και γίνεται έξαλλος.

Ο Κανέλλος προσπαθεί να κρύψει απ’ όλους την αμνησία του, αλλά η περίεργη συμπεριφορά του ανησυχεί και κινητοποιεί την οικογένεια και τους φίλους του. Ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ. Η Βαλέρια αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία.

Η νεολαία του χωριού, αφού δεν τα έβγαλε πέρα με την απαγωγή του Κανέλλου, αποφασίζει να κάνει τον Τζώρτζη… δούρειο ίππο και να τον στείλει στο σπίτι των Αργυρών, για να μάθει τι συμβαίνει. Η Βαλέρια, όμως, έχει προλάβει να δασκαλέψει την αστυνομική αρχή του τόπου και το σχέδιο των Πλατανιωτών πάει για ακόμη μια φορά… περίπατο.

Την ίδια ώρα ο Μένιος βάζει μπροστά ένα δικό του σχέδιο, για να φέρει κοντά τον Ηλία και τη Φιλιώ και να τους αναγκάσει να λύσουν τις διαφορές τους… με το ζόρι! Η Βαλέρια, που βλέπει τα σκούρα, αποφασίζει να ξεφορτωθεί τον Κανέλλο πάση θυσία, ενώ η Κική αποφασίζει να μάθει από τον Τζίμη… αλήθειες.

Η Κατερίνα, πάλι, αποφασίζει να μάθει τι σημαίνουν οι αριθμοί που ανακαλύπτουν τα τρία ξαδέρφια στα γράμματα του παππού τους και μια νέα περιπέτεια αρχίζει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved