Πισπιρίγκου: Σε λίγη ώρα το πρώτο επισκεπτήριο – Τι πράγματα ζήτησε από την αδερφή της
Media

Πισπιρίγκου: Σε λίγη ώρα το πρώτο επισκεπτήριο – Τι πράγματα ζήτησε από την αδερφή της

Πρώτο επισκεπτήριο για τη Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού και μετά από πέντε ημέρες θα μπορέσει να δει την αδερφή και την μητέρα της.

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα βρέθηκε έξω από το σπίτι της μητέρα της στην Πάτρα οπού και κατέγραψε την αδερφή της να βάζει στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου κάποια σακβουαγιάζ προφανώς με ρούχα, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος.

Όταν η Δήμητρα Πισπιρίγκου και ο πατριός της, είδε τις κάμερες έξω από σπίτι, ζήτησαν να την κλείσουν ενώ off camera, είπαν στη δημοσιογράφο πως θα συναντήσουν σε λίγες ώρες την Ρούλα προκειμένου να τη δουν και της πάνε την τηλεόραση που ζήτησε και κάποια ακόμη πράγματα.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Την ίδια ώρα μια νέα μαρτύρια σοκάρει. Σε μία καταγγελία προχώρησε μια καφετζού που είχε επισκεφτεί στο σπίτι της τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η καφετζού αποκάλυψε στην εφημερίδα Πελοπόνησσος μία ερώτηση που της έκανε η 33χρονη που τη σόκαρε. Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε:

«Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Και αμέσως πέρασε στη δεύτερη ερώτηση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved