Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της στην εντολή να ανασυρθεί το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας
Media

Πισπιρίγκου: Η αντίδρασή της στην εντολή να ανασυρθεί το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας

Πάτρα – Τελευταία εξέλιξη: Εντολή να ανασυρθεί το τάμπλετ από τον τάφο της Τζωρτζίνας δόθηκε πριν μερικά λεπτά από την Εισαγγελία.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μάλιστα προβλήθηκε η πρώτη αντίδραση της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

Υπάρχει καταγεγραμμένη αντίδραση από την Ρούλα γιατί αυτό δεν ακούγεται για πρώτη φορά. Η Ρούλα είναι ενήμερη ότι αυτό έχει ειπωθεί.

«Ας ψάξουν το τηλέφωνο και τον υπολογιστή μου όμως να μην σβήσουν τα βίντεο και τις φωτογραφίες που έχω με τα παιδιά μου. Είναι ό,τι μου έχει μείνει από αυτά», ήταν τα λόγια της κατηγορούμενης.

Θυμίζουμε πως σε από λεπτό σε λεπτό στις φυλακές Κορυδαλλού θα καταφτάσουν η μητέρα, η αδερφή και ο πατριό της Ρούλας Πισπιρίγκου προκειμένου να την δουν και να της πάνε πράγματα τα οποία έχει ζητήσει.

Την ίδια ώρα που έρχονται στο φως νέες αποκαλύψεις για την 33χρονη, Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος από την εφημερίδα Πελοπόννησος ανέφερε μία νέα μαρτυρία ενός προσώπου θα ρίξει φως στην υπόθεση.

«Μία γυναίκα που ζει στην Πάτρα, και πέραν του επαγγελματικού της βίου ασχολείται με την καφεμαντεία. Η Ρούλα είχε ζητήσει από αυτή τη γυναίκα να της πει τον καφέ. Τη ρώτησε έαν θα επιστρέψει ο Μάνος Δασκαλάκης εάν αρρωστήσει το παιδί. Η κυρία αυτή σοκαρίστηκε με αυτό που άκουσε και της απάντησε ότι οποιοσδήποτε τσακωμένος ή χωρισμένος, θα γυρνούσε, από ενδιαφέρον για το παιδί του. Η γυναίκα αυτή ενημερώθηκε ότι η οικογένεια έχει 1 παιδί ενώ είχε δύο. Αμέσως μετά την σοκαριστική ερώτηση, η Ρούλα ρώτησε την κυρία που ασχολείται με την καφεμαντεία, εάν γνωρίζει κάποιον για να τον δείρει άσχημα. Εκεί σταμάτησε η συνεργασία τους», ανέφερε αρχικά. Ο φόβος της μάρτυρος ήταν να μην γίνει βορά των ΜΜΕ. Πλέον είναι έτοιμη να καταθέσει τα πάντα», συμπλήρωσε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved