Ράνια Τζίμα: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων
Media

Ράνια Τζίμα: Αυτός είναι ο λόγος που απουσιάζει από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Απουσιάζει εδώ και μερικές ημέρες από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega η Ράνια Τζίμα.

Πιο συγκεκριμένα από την περασμένη Δευτέρα την έχει αντικαταστήσει η Κατερίνα Παναγοπούλου.

Η Ράνια Τζίμα θέλησε η ίδια να εξηγήσει τον λόγο της απουσίας της από το δελτίο και όπως είπε αυτή οφείλεται σε μια ίωση που την ταλαιπωρεί αλλά δεν είναι κορονοϊός.

«Δεν με επισκέφτηκε ο γνωστός ιός αλλά να ήταν μόνο αυτός… Δυστυχώς για κάποιες μέρες θα χρειαστεί να μείνω σπίτι. Χίλια ευχαριστώ για τα μηνύματα και τις ευχές σας!», έγραψε στην ανάρτησή της η Ράνια Τζίμα.

Δες την ανάρτησή της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή της Ελένης, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για το πώς διαχειρίζεται την επικαιρότητα.

«Οι ειδήσεις είναι ένα μαγικό πράγμα που είναι εθιστικό. Έχει ένταση. Δεν ξέρεις το επόμενο λεπτό με τι θα έρθεις αντιμέτωπος. Αυτό είναι μαγικό για μένα που βαριέμαι εύκολα και είμαι του φευγάτου. Αυτό δεν το έχετε στην ψυχαγωγία Πρέπει να ακούσεις τι θέλει να δει ο κόσμος. Υπάρχουν άλλες φορές που ο πολύς κόσμος δεν θέλει να το δει, αλλά να κρίνεις εσύ ότι «πρέπει να σου το δείξω, δεν το έχεις καταλάβει, αλλά θα πρέπει να στρέψεις την ματιά σου εκεί». Το δελτίο δεν το διαβάζεις. Καλώς ή κακώς το ζεις, το αισθάνεσαι, το συναισθάνεσαι. Δεν ξέρω εάν είναι σωστό ή λάθος… Υπάρχουν εκείνοι που λένε ότι πρέπει ο παρουσιαστής να είναι πιο άδειος. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό. Το δελτίο περνάει από μέσα μου, το αισθάνομαι. Τώρα θα γυρίσω πίσω και ξέρω ότι δεν είναι εύκολη ημέρα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved