Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η οικογένεια Αργυρού έχει αναλάβει να τρελάνει τον Κανέλλο
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Η οικογένεια Αργυρού έχει αναλάβει να τρελάνει τον Κανέλλο

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Τζώρτζης και η Κατερίνα έχουν καταφέρει να λύσουν τον γρίφο του Βαγγέλα, μόνο που, για να καταφέρουν να φτάσουν στο «θησαυρό» του παππού τους, θα πρέπει πρώτα να ξεγελάσουν την Κική και ύστερα να σκάψουν γύρω από το… καμπαναριό του χωριού

Ο Χαραλάμπης και ο παπάς ανακαλύπτουν το… βρόμικο μυστικό του Σίμου και γίνονται έξω φρενών. Ο Βαγγέλας δεν έχει αφήσει, τελικά, θησαυρό στα ξαδέρφια, αλλά τα… παράπονά του για όλους τους Πλατανιώτες. Ο Κανέλλος συλλαμβάνει επιτέλους τον Τζίμη. Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα; Την ίδια ώρα, ο παπάς μας, παρέα με τη Μάρμω, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό του Βαγγέλα, που δεν είναι άλλο από τον… γιο του, ενώ ο Κανέλλος σαν κάτι να έχει αρχίσει να θυμάται. Η Βαλέρια εξοργίζεται με τον Σάββα αλλά και με τον Τζίμη, που δηλώνει πανέτοιμος να πάρει πίσω τη χωματερή, με αντάλλαγμα την πολυπόθητη ελευθερία του!

Σπαρταριστές καταστάσεις, που χαρίζουν άφθονο γέλιο, θα απολαύσετε στα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1, «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», από τη Δευτέρα 11 έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου 2022, στις 20:00.

Η οικογένεια Αργυρού έχει αναλάβει να τρελάνει τον Κανέλλο, με εντολή Βαλέριας. Την ίδια ώρα, η Χρύσα έχει αναλάβει ειδική αποστολή, με εντολή Καλλιόπης και Μάρμως, για να τον… ξεγυμνώσει και να ανακαλύψει αν του έχουν κάνει μάγια. Τα εγγόνια ψάχνουν να βρουν άκρη με τα γράμματα του Βαγγέλα και τον νέο γρίφο που τους έχει βάλει ο παππούς τους, και ελπίζουν πως μόλις τα καταφέρουν θα πλουτίσουν.

Άκρη προσπαθεί να βγάλει και η Κική, η οποία θέλει να μάθει με τι εκβιάζει η Κατίνα τον Τζίμη, αλλά το λαμόγιο της καρδιάς της κρατάει το στόμα του πεισματικά κλειστό. Η Κατερίνα κρατάει μυστικά από τον Παναγή, που κάνει όνειρα για το μέλλον τους και τη σύλληψη του Τζίμη. Πώς θα αντιδράσει η Βαλέρια όταν καταλάβει ότι ο Ηλίας το προηγούμενο βράδυ έκοβε βόλτες… ξεβράκωτος στο σπίτι της Φιλίτσας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved