Η Φάρμα: Ποιος θα είναι ο τελευταίος αρχηγός; Αποκλειστικό απόσπσμα από το αποψινό επεισόδιο
Media

Η Φάρμα: Ποιος θα είναι ο τελευταίος αρχηγός; Αποκλειστικό απόσπσμα από το αποψινό επεισόδιο

Η Φάρμα: Η εβδομάδα των ημιτελικών ξεκινά και ο δρόμος προς τον τελικό θέλει δύναμη και αυτοσυγκέντρωση.

Οι 8 παίκτες παίρνουν μια βαθιά ανάσα και ετοιμάζονται για το επόμενο βήμα τους που θα είναι καθοριστικό, γιατί όταν η πόρτα της Φάρμας ανοίξει, 2 από αυτούς θα βρεθούν εκτός.
Ποια θα είναι η τελική 6άδα που θα περάσει στην εβδομάδα των τελικών;

Τι θα δούμε απόψε και αύριο...


· Ο Σάκης Τανιμανίδης έρχεται στη Φάρμα για την ψηφοφορία που θα αναδείξει τον τελευταίο αρχηγό. Ο αρχηγός θα είναι πανίσχυρος και μαζί με την εκλογή του θα κερδίσει αυτόματα και μια θέση στην εβδομάδα των τελικών.
· Ο αρχηγός θα επιλέξει 2 μονομάχους, μέσα από δύο διαδικασίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε δύο μονομαχίες. Οι άλλοι 2 μονομάχοι θα προκύψουν μετά από δυο αρνητικές ψηφοφορίες.
· Η ψηφοφορία εξελίσσεται σε ντέρμπι μεταξύ Μάνου και Βασίλη. Ο Κουτσαβάκης γίνεται ο «πρωταγωνιστής» της διαδικασίας, καθώς με την ψήφο του καθορίζει το ποιος θα είναι ο τελευταίος αρχηγός .
· Ποιον θα επιλέξει ο Κουτσαβάκης; Τον φίλο του από την αρχή του παιχνιδιού ή τον νεόκοπο φίλο του Βασίλη; Τι επιπτώσεις θα έχει αυτό στην εξέλιξη του παιχνιδιού;
· Η απόφαση του Κουτσαβάκη δημιουργεί εντάσεις και οι συζητήσεις για τις επιλογές του αρχηγού και της ομάδας έχουν ξεκινήσει.


· Ποιον θα επιλέξει για 1ο μονομάχο ο αρχηγός και ποιον θα βάλουν οι παίκτες απέναντί του για την 1η από τις 2 μονομαχίες;
· Ποιος θα κερδίσει την 5η θέση στην 6αδα της εβδομάδας των τελικών;
· Ο Νεόφυτος θεωρεί ότι ο Κουτσαβάκης έχει παίξει το πιο έξυπνο παιχνίδι στη Φάρμα. Πιστεύει ότι έχει συγκεκριμένη στρατηγική και το δηλώνει πριν από την αρνητική ψηφοφορία. Ο Κουτσαβάκης δείχνει να ενοχλείται από τα λεγόμενα του Νεόφυτου και θέλει να το συζητήσουν, όμως ο Νεόφυτος δεν θέλει να δώσει συνέχεια.
· Οι παίκτες δεν δυσκολεύονται να επιλέξουν τους μονομάχους της 1ης μονομαχίας, όλοι όμως συμφωνούν ότι οι δύσκολες επιλογές θα είναι αυτές για τους 2 επόμενους μονομάχους.
· Ποιον θα επιλέξει ο αρχηγός για μονομάχο και ποιον οι παίκτες για τη 2η συνεχομένη μονομαχία;
· Ποιος θα κερδίσει τη μονομαχία και συγχρόνως την τελευταία θέση στην 6αδα της εβδομάδας των τελικών;

Δείτε το αποκλειστικό απόσπασμα που εξασφάλισε το gossip-tv.gr παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved