X Factor: Έσπειρε τη… διχόνοια στην κριτική επιτροπή (Video)
Media

X Factor: Έσπειρε τη… διχόνοια στην κριτική επιτροπή (Video)

X Factor: Οι τέσσερις κριτές είχαν διαφορετικές απόψεις για την ερμηνεία του Βασίλη Καλαϊτζάκη, αλλά τελικά πήραν την ίδια απόφαση.

Γέννημα θρέμμα Κρήτης, με αγάπη για την παράδοση της πατρίδας του, ο 25χρονος υποψήφιος είναι ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά παράλληλα ανεβάζει μουσικά βίντεο στα social media. Λίγο πριν ξεκινήσει την εμφάνισή του, ο Βασίλης Καλαϊτζάκης είπε και μια μαντινάδα στην Κατερίνα Λιόλιου.

Στην audition του στο μουσικό talent show του Mega, ο διαγωνιζόμενος είπε παίζοντας πιάνο το «Τελικά» των Κωνσταντίνου Αργυρού και Rack, κάνοντας τους κριτές να διαφωνήσουν μεταξύ τους.

«Πολύ ωραία το είπες και πολύ σωστά, απλώς ήταν σαν να ακούω τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην τοποθέτησή σου», σχολίασε η Μαρίζα Ρίζου.

«Δεν μπορώ να σου συγχωρέσω ότι δεν κούρδιζες καλά με το πιάνο σου», πρόσθεσε με τη σειρά του ο Στέλιος Ρόκκος.

«Εγώ τίποτα απ’ αυτά δεν είδα», διαφώνησε ο Μιχάλης Κουινέλης, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είδε έναν άνθρωπο σοβαρό και μετρημένο που αγαπάει αυτό που κάνει. Ο Χρήστος Μάστορας ήταν κι εκείνος πολύ θετικός: «Πιστεύω σε σένα. Είσαι ένας χαλαρός τύπος που ξέρει από μουσική, κουρδίζει μια χαρά και έχει μια πολύ γεμάτη φωνή που δεν μου θύμισε Αργυρό».

Στο τέλος, ο Βασίλης Καλαϊτζάκης πήρε τέσσερα «ναι», με τη Μαρίζα Ρίζου να τον αποχαιρετά λέγοντας: «Θέλω να σε ακούσω να βρίσκεις τον δικό σου ήχο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved