Φως στο Τούνελ: Νικολούλη: «Ο Μάνος ήρθε εδώ, μιλήσαμε για ώρες» - Τα πρώτα συγκλονιστικά πλάνα
Media

Φως στο Τούνελ: Νικολούλη: «Ο Μάνος ήρθε εδώ, μιλήσαμε για ώρες» - Τα πρώτα συγκλονιστικά πλάνα

Φως στο Τούνελ: Πώς και πώς περίμεναν οι τηλεθεατές την αποψινή εκπομπή (8/4) της Αγγελικής Νικολούλη στο Mega, πιο πολύ από κάθε άλλη φορά.

Νέα συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση της Πάτρας, αναμένεται να φέρει στο φως της δημοσιότητας η Αγγελική Νικολούλη και αυτή την Παρασκευή!

Μάλιστα, στην εκπομπή απόψε θα προβληθεί και συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, μια συνέντευξη που έχει συζητηθεί πολύ πριν προβληθεί και όλοι περιμένουν να την δουν στις οθόνες τους.

Να σας θυμίσουμε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου από το πρωί της Τρίτης (5/4) έχει μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, στην 6η Πτέρυγα, μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην περίπτωση της 9χρονης Τζωρτζίνας.

«Καλησπέρα! Δεν λέει φίλοι μου να κοπάσει αυτή η θύελλα που ξέσπασε πριν από δύο μήνες στην Πάτρα με τους περίεργους θανάτους. Η μητέρα κρίθηκε ήδη προφυλακιστέα. Άνοιξαν ήδη και οι φάκελοι των θανάτων των δύο άλλων παιδιών. Ερευνάται αν και τα άλλα δύο παιδιά έπεσαν θύματα δολοφονικής ενέργειας. Στο Τούνελ συνεχίζουμε την έρευνά μας. Φέρνουμε στο φως ιδιαίτερες μαρτυρίες που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στις έρευνες. Ο νεαρός πατέρας, ο Μάνος, δήλωσε υπέρ της κατηγορίας της γυναίκας του και μετά ήρθε εδώ στο Τούνελ και βρεθήκαμε για ώρες και μιλήσαμε με τη συνοδεία του δικηγόρου του και όχι με αστυνομικούς», είπε μεταξύ άλλων η Αγγελική Νικολούλη κατά την έναρξη της εκπομπής.

Μάλιστα, είδαμε και τα πρώτα πλάνα από τη συνέντευξη και τα όσα λέει ο Μάνος Δασκαλάκης, συγκλονίζουν!

Δείτε το βίντεο από την έναρξη της εκπομπής Φως στο Τούνελ παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved