Survivor: Απαρηγόρητη η Βρισηίδα για την αποχώρηση της Ευρυδίκης - Οι ατάκες-φωτιά για τον Εμμανουήλ
Media

Survivor: Απαρηγόρητη η Βρισηίδα για την αποχώρηση της Ευρυδίκης - Οι ατάκες-φωτιά για τον Εμμανουήλ

Survivor: Μπλε και Κόκκινοι απόψε (9/4) όπως είδαμε, σχολίασαν την αποχώρηση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που για πολλούς αποτέλεσε έκπληξη! 

Οι περισσότεροι πίστευαν πως ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ που ήταν επίσης υποψήφιος προς αποχώρηση, θα αποχωρούσε, όμως το κοινό τελικά αποφάσισε η Ευρυδίκη να είναι εκείνη που επιστρέφει στην Ελλάδα και μάλιστα σήμερα (9/4) έφτασε επί ελληνικού εδάφους.

Η Ναυσικά στο "στρατόπεδο" των Κόκκινων αναρωτήθηκε: "Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος κρατάει τη Βρισηίδα". Λογική αντίδραση από τη στιγμή που οι δύο γυναίκες βρίσκονται συχνά σε ένταση και εκνευρισμό και συχνά διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Δείτε πώς σχολίασε την παραμονή της Βρισηίδας στο παιχνίδι.

Στο "στρατόπεδο" των Μπλε όμως, η αποχώρηση της Ευρυδίκης αποτελεί απώλεια για την ομάδα, με τον Άρη να σχολιάζει με πικρία πως τίποτα δεν θα είναι πλέον ίδιο για το παιχνίδι από τη στιγμή που έφυγε η παίκτρια. Δείτε παρακάτω τι είπε:

Βέβαια εκείνη που είναι απαρηγόρητη είναι η Βρισηίδα η οποία ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει από την αποχώρηση της Ευρυδίκης η οποία ήταν το πιο κοντινό πρόσωπο στην καλύβα για εκείνη. Δείτε τι σχολίασε:

Η Τζο επίσης, η οποία μέχρι πρότινος έδειχνε πιο συνεσταλμένη και χαμηλών τόνων χαρακτήρας, εκδηλώθηκε και σχολίασε την παρουσία του Κωνσταντίνου στο παιχνίδι λέγοντας μάλιστα για εκείνον πως έχει μπει στο παιχνίδι για να κάνει σόου και να πουλάει... τρέλα! Δείτε το βίντεο με όσα είπε:

Η Σταυρούλα πάντως δεν δείχνει να έχει ξεχάσει την παρεξήγηση που έγινε ανάμεσα στην ίδια και τον Άρη και μάλιστα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved