Chart Show - Your Countdown: Oι ρυζογκοφρέτες του Nivo, o Χρανιώτης και η... αχάριστη του Ζαζόπουλου
Media

Chart Show - Your Countdown: Oι ρυζογκοφρέτες του Nivo, o Χρανιώτης και η... αχάριστη του Ζαζόπουλου

Chart Show - Your Countdown: Για ακόμα ένα βράδυ το πλατό του λαμπερού σόου μετατράπηκε σε μία πολύ φαντασμαγορική σκηνή στην οποία τραγούδησαν πολλοί και σημαντικοί καλλιτέχνες. 

Απόψε, 30 τραγούδια που έγιναν ατάκες φιλοξενήθηκαν στο Chart Show και φυσικά η Δέσποινα Βανδή έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση.

Λαμπερή και σε πολύ καλή διάθεση, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους καλεσμένους της. Προηγουμένως, όμως, ήθελε να ξεκαθαρίσει ότι μόνο τραγούδι από κάθε ερμηνευτή μπορεί να βρίσκεται στη λίστα. Δείτε τι είπε στο ξεκίνημα του σόου:

Στη συνέχεια, στο πλατό εμφανίστηκε ο Γιώργος Χρανιώτης ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και το τραγούδι που θα αφιέρωνε στον μικρό γιο του. Δείτε τι είπε:

Τη σκυτάλη πήρε ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ο οποίος τραγούδησε επί σκηνής το "Καλησπέρα" του Αντύπα, κερδίζοντας το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Ο Ισορροπιστής και ο Nivo ανέλαβαν δράση για να τραγουδήσουν δύο κομμάτια που έχουν μείνει στην... ιστορία για τις ατάκες τους:

Η Δέσποινα Βανδή με τον Νίκο Βουρλιώτη έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν και μάλιστα η τραγουδίστρια ρώτησε τον τραγουδιστή αν συνεχίζει να τρώει ακόμα μετά μανίας ρυζογκοφρέτες όπως παλιά. Δείτε τι είπε:

Πιο λαϊκή έγινε η ατμόσφαιρα με την εμφάνιση του Αλέκου Ζαζόπουλου στη σκηνή όπου και τραγούδησε το "Στην υγειά της αχάριστης". Δείτε την ερμηνεία του παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved