Ήλιος: Η αποκάλυψη της Γεωργίας στην Αλίκη θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον Παύλο
Media

Ήλιος: Η αποκάλυψη της Γεωργίας στην Αλίκη θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον Παύλο

Tι θα δούμε σήμερα, 11 Απριλίου στη σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος;

Ενώ το σκοτεινό σχέδιο του Στέφανου προχωρά, η Αθηνά έχει το δικό της κρυφό πλάνο αντεπίθεσης. Ο Αντρέας αρνείται να αποκαλύψει ποιον καλύπτει, αλλά προειδοποιεί την Ελένη και τη Λήδα, ότι η Λήδα είναι στο στόχαστρο του δολοφόνου των νοσοκόμων.

Η Γεωργία αποκαλύπτει κάτι στην Αλίκη που θα την απομακρύνει ακόμη περισσότερο από τον Παύλο. Κι ενώ η προσπάθεια του Παύλου και της Γεωργίας να τα ξαναβρούν συναντά εμπόδια, η Αλίκη ζητάει από τον Παύλο να αναλάβει ως δικηγόρος την υπόθεση του Αντρέα. Μια δυσάρεστη έκπληξη περιμένει τη Λήδα, ενώ ο Αχιλλέας σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ζητήσει την επιμέλεια του παιδιού της Αθηνάς.

Στο προηγούμενο επεισόδιο, Ήλιος είδαμε:

Ο Στέφανος, για μια ακόμη φορά, παγιδεύει την Αθηνά που σιγά-σιγά χάνει την επαφή της με το περιβάλλον. Η Αλίκη βλέποντας τη φίλη της σε αυτή την κατάσταση προσπαθεί απεγνωσμένα να βρει τρόπους να την βγάλει από το νοσοκομείο.

Η Ελένη βρίσκει ενοχοποιητικά στοιχεία στο σακίδιο του Αντρέα και αρχίζει να υποψιάζεται πως αυτός κρύβεται πίσω από τις επιθέσεις και τις δολοφονίες των νοσηλευτριών.

Η Γεωργία βλέπει πως ο Παύλος έχει αλλάξει απέναντί της και πιστεύει πως αυτό οφείλεται στην Αλίκη. Η Αλίκη καταλαβαίνει πως της λείπει η συντροφιά του Παύλου, ο οποίος φαίνεται να απομακρύνεται όλο και πιο πολύ…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved