Κωστής Σαββιδάκης για Άγριες Μέλισσες: Πότε ρίχνει αυλαία και η αποκάλυψη για το μεγάλο φινάλε
Media

Κωστής Σαββιδάκης για Άγριες Μέλισσες: Πότε ρίχνει αυλαία και η αποκάλυψη για το μεγάλο φινάλε

Ο Κωστή Σαββιδάκης μίλησε για το πότε θα ρίξουν αυλαία οι Άγριες Μέλισσες και έκανε μία αποκάλυψη για το μεγάλο φινάλε! 

Πότε θα πέσει η αυλαία στις Άγριες Μέλισσες;

Τέλος Ιουνίου θα τελειώσουν τα γυρίσματα και αρχές Ιουλίου οι προβολές. Οι Άγριες Μέλισσες άφησαν πολλά δώρα στους τηλεθεατές αλλά και σε εμάς το καστ, τον σκηνοθέτη, τους τεχνικούς. Γίναμε όλοι σεναριογράφοι, συνάδελφοι ηθοποιοί και συνεργείο, μια μεγάλη οικογένεια. Πρώτη φορά στα τηλεοπτικά χρονικά έπαιξαν τόσοι πολλοί ηθοποιοί και σημαντικοί του θεάτρου μας σε ένα καθημερινό σήριαλ. Για εμένα η αναγνωρισιμότητα που πήρα από τις Μέλισσες ήταν μια ανέλπιστη χαρά. Για εμάς τους ηθοποιούς η αναγνωρισιμότητα για τη δουλειά μας είναι ένα τεράστιο δώρο.

Μου δόθηκε ένας ρόλος με καθαρή ματιά, ένας ρόλος που είπε πολλά για τον Χριστό μας και την Εκκλησία. Αυτός ο ρόλος μου έδωσε πολλά δώρα κι ευελπιστώ ότι θα έρθουν πολλά περισσότερα μέσα από αυτόν στο μέλλον. Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η χαρά των τηλεθεατών μέσα σε δύο καραντίνες, συνδέθηκαν με την πανδημία. Μπορεί ο κόσμος, όταν μας έβλεπε στο δρόμο ή στο σούπερ μάρκετ, να μη μας αγκάλιαζε, να μη μας φιλούσε από τον φόβο του κορονοϊού αλλά μας μιλούσε σαν να μας ήξερε, σαν να ζούσε στο Διαφάνι και μας έλεγε, όπως στις γειτονιές και στα χωριά καλημέρα, καλησπέρα με τα ονόματά μας.

Πιστεύετε ότι στο τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες ο κάθε ήρωας θα πληρώσει για τα κρίματά του;

"Όλοι θα πληρώσουμε σε αυτήν τη ζωή και θα περάσουμε από το ταμείο για να κλείσουμε τους λογαριασμούς μας, μικρούς ή μεγάλους. Νέοι, γέροι, φτωχοί, πλούσιοι, μορφωμένοι, αμόρφωτοι, όλοι στο ίδιο ταμείο θα πληρώσουμε τα χρωστούμενα, για αυτό ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι." είπε ο Κωστής Σαββιδάκης στο Enjoy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved