Άγριες μέλισσες: Βασίλης Αφεντούλης: «Η σχέση Μοσχοβάκη-Ακύλα βασίζεται στο συμφέρον»
Media

Άγριες μέλισσες: Βασίλης Αφεντούλης: «Η σχέση Μοσχοβάκη-Ακύλα βασίζεται στο συμφέρον»

Ο Βασίλης Αφεντούλης υποδύεται τον Ηρακλή Μοσχοβάκη στις «Άγριες μέλισσες».

Ο ηθοποιός σε συνέντευξή του μίλησε για τον ήρωα του και για τη σχέση του με τον Ακύλα.

- Ήταν μια ευχάριστη έκπληξη η συμμετοχή σας στις «Άγριες μέλισσες»;

«Βέβαια, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα κι ευχάριστη συνεργασία. Όλοι οι συντελεστές -ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί- είναι πολύ βοηθητικοί και υποστηρικτικοί και το κλίμα είναι πολύ καλό».

- Ο Ηρακλής Μοσχοβάκης, που υποδύεστε, τι άνθρωπος είναι;

«Είναι το δεξί χέρι του Μακαρέζου, που υπήρξε από τους πρωτεργάτες της χούντας. Ένας πολύ συντηρητικός άνθρωπος, κολλημένος στις απόψεις του και στις θέσεις της χούντας. Επίσης, είναι πολύ σκληρός και αφοσιωμένος στο καθήκον του, ενώ δεν διστάζει να κάνει οτιδήποτε, προκειμένου να πετύχει το σκοπό του».

- Η σχέση του με τον Ακύλα ποια είναι;

«Έχει μια περίεργη σχέση με τον Ακύλα. Όπως είδαμε, τον επισκέφτηκε στη φυλακή, απορώντας για τους φόνους που έχει κάνει. Ο Ηρακλής εξυπηρετεί τον Ακύλα, γι' αυτό έφτασε και στο σημείο να απειλήσει τον Δούκα και τη Μυρσίνη για τις επιλογές σεσχέση με το αεροδρόμιο του Διαφανίου. Στην πραγματικότητα, όμως, πρόκειται για μια σχέση συμφέροντος, που θα δούμε πώς θα εξελιχθεί μελλοντικά».

- Μπορεί δηλαδή να δούμε ένα ακόμη πιο σκοτεινό πρόσωπο του Μοσχοβάκη;

«Δεν είναι ακριβώς σκοτεινός, είναι αρκετά σκληρός με τους ανθρώπους. Κι έχει βέβαια κι αυτό το φόβο που έχουν συνήθως οι άνθρωποι που κατέχουν εξουσία και εμπλέκονται σε διάφορα πράγματα, αλλά προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν τις ευθύνες που μπορεί να προκύψουν και να βγουν καθαροί», είπε στον Τηλεθεατή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved