Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την συζήτηση που έχει κάνει με όλες τις μαμάδες που γνωρίζει και η αγωνία
Media

Μενεγάκη: Η αποκάλυψη για την συζήτηση που έχει κάνει με όλες τις μαμάδες που γνωρίζει και η αγωνία

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Ελένη Μενεγάκη με αφορμή την συζήτηση που είχε στο πλατό της εκπομπής της το μεσημέρι της Δευτέρας (11-04) με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο πολύ πρωινό του πρόγραμμα λόγω της καθημερινής εκπομπής του, μαζί με την Ανθή Βούλγαρη και όπως αποκάλυψε είναι κάτι που του ταιριάζει καθώς είναι «πρωινός τύπος».

«Δεν θα μπορούσα να κάνω τηλεόραση βράδυ και δεν μ’ αρέσει κιόλας» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον γιο του που ζει και εργάζεται στο εξωτερικό.

Όπως είπε η γυναίκα του ακόμη δεν το έχει συνηθίσει, ωστόσο επειδή ήταν κάτι που το ήθελε πολύ ο γιος τους, «είναι καλά».

«Πόσο καιρό σαν πήρε να συνηθίσετε ότι το παιδί εκεί θέλει να είναι για όσο θέλει;», τον ρώτησε η Ελένη και συμπλήρωσε: «Το έχω κάνει έρευνα, το έχω συζητήσει με όλες τις μαμάδες που ξέρω και έχουν μεγάλα παιδιά», συνέχισε η Ελένη. «Δεν θα πω κι εγώ όχι σε κανένα παιδί αλλά μέσα σου είναι αλλιώς...», είπε με την αγωνία να είναι εμφανέστατη «Όσο μεγαλώνουν τα παιδιά μου καταλαβαίνω τη μητέρα μου σε πολλά», είπε.

«Επειδή έλειπα πολλές ώρες από το σπίτι λόγω δουλειάς, φρόντιζα στο μπάσκετ, στ’ αθλήματα να τον πηγαίνω εγώ. Δεν ήμουν μπαμπάς που θα τον έλεγχε, αυτά τα έκανε περισσότερο η μαμά» είπε ο δημοσιογράφος σχετικά με την ερώτηση τι είδους μπαμπάς ήταν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved