Σε ξένα χέρια: Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη
Media

Σε ξένα χέρια: Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (12/4) επεισόδιο.

Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη και το παιδί αλλά διαρκώς τους διακόπτει η Διώνη. Ο Χρύσανθος ξεκαθαρίζει στην Πελαγία ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της κι εκείνη απογοητεύεται.

Η Μάρω προσπαθεί να ψαρέψει τον Χρύσανθο αν θέλει να μάθει για τον πατέρα του. Η Μαριτίνα δεν ενδίδει στην πίεση του αστυνόμου αλλά εκνευρίζεται με τον Πιπερόπουλο που μπαίνει ξανά στα πόδια τους.

Άραγε η Σκορδίλω θα παραδοθεί στο ξαφνικό φιλί του Λουδοβίκου; Ποια η αντίδραση του Μάνου όταν η Μαριτίνα αναφέρει την απαγωγή βρέφους του Φλοριάν;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάνος και η Μαριτίνα βρίσκονται στο αστυνομικό τμήμα και ο Πιπερόπουλος καταφθάνει αγχωμένος για να βρει την κόρη του. Ο Χρύσανθος μετά την μεγάλη αποκάλυψη για την αληθινή του μητέρα συναντά τη Μάρω και της ζητά να συνεχίσουν τη ζωή τους όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Συγχρόνως η Πελαγία λέει στον Πάρη να την ξεμπλοκάρει από τα σόσιαλ και εκείνος δέχεται διότι η στάση της Τραβιάτας δεν τον βρίσκει σύμφωνο.

Την ώρα που η Σούλα επισκέπτεται απροειδοποίητα τον Φεγκούδη στην εταιρεία, μπαίνει στο γραφείο η Διώνη για να συζητήσει με την Τραβιάτα σχετικά με την υποτιθέμενη εγκυμοσύνη της.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved