«Πάγωσαν» Λιάγκας – Σκορδά με το βίντεο στον «αέρα» της εκπομπής: «Έχω ανατριχιάσει»
Media

«Πάγωσαν» Λιάγκας – Σκορδά με το βίντεο στον «αέρα» της εκπομπής: «Έχω ανατριχιάσει»

Με κομμένη την ανάσα το Πανελλήνιο παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της Πάτρας. Παράλληλα το πρωί της Τρίτης (12-04) στην εκπομπή Το Πρωινό προβλήθηκε ένα βίντεο μέσα από το οποίο έγιναν γνωστές όλες οι λεπτομέρειες από το στυγερό έγκλημα που διαπράχθηκε στην οικογένεια Πισπιρίγκου πριν από 67 χρόνια. «Πάγωσαν» Λιάγκας – Σκορδά

Συγκεκριμένα ο παππούς της 33χρονης κατηγορούμενης Ρούλας Πισπιρίγκου, σκότωσε τη γιαγιά της στην Πάτρα.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσαν το βίντεο «παγωμένοι» με όλα όσα άκουγαν.

Η ομολογία του ήταν κυνική και σοκαριστική: «Την παρακαλούσα θερμά κι εκείνη αρνείτο. Σε μια στιγμή και ενώ καθόμαστε κολλητά κι ακουμπούσε η αριστερή πλάτη στον ώμο της, μου ήρθε σαν τρέλα. Την έριξα κάτω και την έπιασα σφικτά από το λαιμό. Την έσφιγγα, την έσφιγγα όλο και πιο δυνατά. Σπαρταρούσε το σώμα της, προσπαθούσε να μου ξεφύγει. Μα εγώ ήμουν πιο δυνατός. Την είχα πια νικήσει. Σε λίγο το σώμα της παρέλυσε, η ανάσα της σταμάτησε, τα μάτια της γυάλισαν. Ήταν νεκρή. Τότε κατάλαβα τι είχα κάνει. Μετάνιωσα, την έσυρα μέχρι τις καλαμιές όπως κι όπως και την εγκατέλειψα μέσα στη νύχτα. Μετά έτρεχα σαν τρελός».

Στις 2.30 τα ξημερώματα παραδίνεται στην αστυνομία. Όταν οδηγείται στον εισαγγελέα της υπόθεσης, τον γνωστό από σημαντικές υποθέσεις που χειρίστηκε, Δημήτρη Τσεβά, παρότι σώζεται από λιντσάρισμα κοινού και συγγενών του θύματος, μόνο με τη βοήθεια της αστυνομίας, ο ίδιος φαίνεται απαθέστατος.

Η αποφυλάκιση και η γέννηση της Ρούλας

Τελικά, ο Παναγιώτης Πισπιρίγκος καταδικάζεται σε ισόβια, αλλά αποφυλακίζεται 15 χρόνια αργότερα, το 1980, λόγω καλής διαγωγής. Το μόλις 14 μηνών παιδί τους κατά την εποχή του φόνου, Ανδρέας, όταν μεγάλωσε παντρεύτηκε και έκανε ένα κοριτσάκι. Του έδωσε το όνομα Ρούλα, τιμώντας έτσι την δολοφονημένη μητέρα του Σωτηρία.

Δες το βίντεο με όλο το χρονικό και τις αντιδράσεις των παρουσιαστών

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved