Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα
Media

Σε ξένα χέρια: Ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (13/4) επεισόδιο.

Ο Μάνος αγχώνεται για το τι θα πει η Μαριτίνα στην αστυνομία σε σχέση με τον Φλοριάν ενώ ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα.

Η Πελαγία καταστρώνει ένα σχέδιο για να κάνει τον παπά να ζηλέψει και η Τόνια πηγαίνει να δει τον Μπάμπη, που της έχει λείψει. Ο Λουδοβίκος προσπαθεί να πείσει τη Σκορδίλω ότι δεν είναι γρουσούζης μπας και τον δει με άλλο μάτι, ενώ η Ντάντω ανακαλύπτει τη φωτογραφία του Μπάμπη όταν ήταν βρέφος στο μενταγιόν της Τόνιας.

Τι θα συμβεί όταν η Διώνη μάθει για το παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας; Πώς θα αντιδράσει η Ντάντω όταν συνειδητοποιήσει ότι το μωρό της Τόνιας είναι ο Μπάμπης;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Η Σούλα προσπαθεί να πει στον Φεγκούδη για την εγκυμοσύνη και το παιδί αλλά διαρκώς τους διακόπτει η Διώνη. Ο Χρύσανθος ξεκαθαρίζει στην Πελαγία ότι πρέπει να προχωρήσει στη ζωή της κι εκείνη απογοητεύεται.

Η Μάρω προσπαθεί να ψαρέψει τον Χρύσανθο αν θέλει να μάθει για τον πατέρα του. Η Μαριτίνα δεν ενδίδει στην πίεση του αστυνόμου αλλά εκνευρίζεται με τον Πιπερόπουλο που μπαίνει ξανά στα πόδια τους.

Άραγε η Σκορδίλω θα παραδοθεί στο ξαφνικό φιλί του Λουδοβίκου; Ποια η αντίδραση του Μάνου όταν η Μαριτίνα αναφέρει την απαγωγή βρέφους του Φλοριάν;

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved