Σέρρες: Οι πρώτες εικόνες από τη σειρά με τον Πάνο Νάτση - Σε αμαξίδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης
Media

Σέρρες: Οι πρώτες εικόνες από τη σειρά με τον Πάνο Νάτση - Σε αμαξίδιο ο Γιώργος Καπουτζίδης

Η πολυαναμενόμενη σειρά, του Γιώργου Καπουτζίδη, «ΣΕΡΡΕΣ», σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Πατρώνη, έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο χθες, 11 Απριλίου, σε μια ειδική προβολή για δημοσιογράφους στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη, σηματοδοτώντας την αρχή των ΑΝΤ1+ Originals, που θα εμπλουτίσουν το περιεχόμενο της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης, μαζί με τον σκηνοθέτη Σταμάτη Πατρώνη και τους υπόλοιπους συντελεστές της σειράς, μίλησε στους προσκεκλημένους για την ιδέα του νέου του δημιουργήματος, ταξιδεύοντάς τους στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τις Σέρρες.

Τα λόγια και οι σκέψεις του έγιναν εικόνα με την back-to-back προβολή των 2 πρώτων επεισοδίων της σειράς, που πραγματεύεται την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, προσφέροντας αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο. Την πρωτότυπη μουσική της σειράς υπογράφει ο Φοίβος Δεληβοριάς, συνοδεύοντας με μοναδικό τρόπο τη νοσταλγική, γεμάτη αγάπη, ιστορία του Γιώργου Καπουτζίδη.

Πώς ορίζουν τη ζωή μας οι οικογενειακοί δεσμοί; Πώς πλάθουν τις επιλογές και την προσωπικότητα μας όταν τους πολεμάμε ή όταν τους αποδεχόμαστε; Οι «ΣΕΡΡΕΣ» συμβολίζουν ένα πνευματικό ταξίδι αυτογνωσίας και συμφιλίωσης, μέσα από δρόμους στους οποίους έχουμε όλοι περπατήσει. Με ευαισθησία συνυφασμένη με ρεαλισμό, αλλά και στιγμές γέλιου, διηγούνται μια ιστορία γυρισμού σε μέρη και ανθρώπους που μας σημάδεψαν και δημιούργησαν αυτό που είμαστε σήμερα.

Οι ήρωές μας ξενιτεύονται, περιπλανώνται και επιστρέφουν εκεί από όπου ξεκίνησαν, για να αναγνωρίσουν και να αποδεχτούν, τελικά, ο ένας τον άλλο. Οι «Σέρρες» έρχονται να μας θυμίσουν γιατί πάντα επιστρέφουμε στον τόπο που θεωρούμε πατρίδα, αλλά και να φωτίσουν ότι, στην πραγματικότητα, όλοι είμαστε διαφορετικά ίδιοι και ίδια διαφορετικοί.

Αμέσως μετά την προβολή, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον δημιουργό, τον σκηνοθέτη, αλλά και τους πρωταγωνιστές της σειράς, ανταλλάσσοντας απόψεις και σκέψεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved