Είναι επίσημο: Τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά έρχονται στην ΕΡΤ1
Media

Είναι επίσημο: Τα «Νούμερα» του Φοίβου Δεληβοριά έρχονται στην ΕΡΤ1

Η ΕΡΤ1, για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει ένα αρκετά πλούσιο και ενδιαφέρον πρόγραμμα. Ένα απο αυτά είναι και η νέα εκπομπή που ετοιμάζει ο Φοίβος Δεληβοριάς

Ο τηλεοπτικός σταθμός της ΕΡΤ1 έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την νέα τηλεοπτική σεζόν. Η νέα εκπομπή μυθοπλασίας με τίτλο «Τα Νούμερα» πρόκειται να ξεκινήσει από την επόμενη σεζόν, όπου οι συντελεστές της εκπομπής ετοιμάζουν να εντάξουν γνωστούς ηθοποιούς αλλά και τραγουδιστές.

Σε αυτό περιλαμβάνεται -και επίσημα πια- μία νέα εκπομπή μυθοπλασίας με τίτλο «Νούμερα». Πρόκειται για μία ιδέα του Φοίβου Δεληβοριά, που σε κάθε επεισόδιο θα συμμετέχουν πολλοί γνωστοί και αγαπημένοι ηθοποιοί και τραγουδιστές, κρατώντας μια ευχάριστη συντροφιά στους τηλεθεατές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΜYtv», πέρα από τον μουσικοσυνθέτη, στη συγγραφή των κειμένων θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Αποστόλου, ενώ τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Γρηγόρης Καραντινάκης, ο οποίος, μετά τη δραματική σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα», ήθελε να κάνει κάτι διαφορετικό. Από εκεί και πέρα, οι συντελεστές έχουν ξεκινήσει ήδη να πολιορκούν τα πρώτα ονόματα που θα συμμετέχουν στο εγχείρημα και ένα από αυτά είναι ο Θανάσης Αλευράς.

Διαβάστε επίσης:

Φοίβος Δεληβοριάς: Φέρνει στην ΕΡΤ τα «Νούμερα», μία πρωτότυπη σειρά μυθοπλασίας με μουσικά στοιχεία

Φοίβος Δεληβοριάς: Έτσι όπως δεν τον έχεις ξαναδεί! Τα φιλιά και οι αγκαλιές στην ηθοποιό σύζυγό του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved