Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος συλλαμβάνει επιτέλους  τον Τζίμη
Media

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Ο Κανέλλος συλλαμβάνει επιτέλους τον Τζίμη

Χαιρέτα μου τον πλάτανο: Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα;

Την ίδια ώρα, ο παπάς μας, παρέα με τη Μάρμω, είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει το μεγαλύτερο μυστικό του Βαγγέλα, που δεν είναι άλλο από τον… γιο του, ενώ ο Κανέλλος σαν κάτι να έχει αρχίσει να θυμάται. Η Βαλέρια εξοργίζεται με τον Σάββα αλλά και με τον Τζίμη, που δηλώνει πανέτοιμος να πάρει πίσω τη χωματερή, με αντάλλαγμα την πολυπόθητη ελευθερία του!

Η Καλλιόπη είναι σίγουρη ότι η Βαλέρια κάτι κακό έχει κάνει στον Κανέλλο και είναι αποφασισμένη να μην το βάλει κάτω, αν δεν το ανακαλύψει. Ο Χαραλάμπης, πάλι, δεν θα το βάλει κάτω αν δεν χωρίσει τα τσανάκια του με τον Ηλία. Την ίδια ώρα, ο Σίμος είναι έξαλλος με την Τούλα, που δεν εκτιμάει όσα έχει κάνει για να την ξανακερδίσει.

Ο Παναγής και η Κατερίνα περιμένουν να έρθει το φορτηγό με τα τοξικά, αφού ο δασονόμος μας έχει… ένστικτο πως η δουλειά θα γίνει απόψε! Η «εκδίκηση» του Τζώρτζη κοντεύει να αφήσει τον μπακάλη μας στον τόπο και διακόπτει το δείπνο του Σάββα με τη Φιλιώ. Πώς θα αντιδράσει ο Τζίμης, όταν ο Κανέλλος του περάσει χειροπέδες; Τι διάβασε ο παπάς στο σημειωματάριο του Βαγγέλα και σωριάστηκε στα καλά καθούμενα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved