Άγριες μέλισσες: Το όνειρο της Δρόσως γίνεται εφιάλτης
Media

Άγριες μέλισσες: Το όνειρο της Δρόσως γίνεται εφιάλτης

Άγριες μέλισσες: Το μεγάλο γύρισμα της ταινίας της Δρόσως στο Διαφάνι καταλήγει σε εφιάλτη για την ίδια μιας και μυστικά από το παρελθόν της αποκαλύπτονται.

Κι ενώ συμβαίνουν αυτά και η ζωή του Λάμπρου και του Ζάχου κινδυνεύει, και οι υπόλοιποι ήρωες έχουν να αντιμετωπίσουν τα δικά τους προβλήματα. Όπως θα παρακολουθήσουμε, η Ασημίνα με τον Νικηφόρο, μετά τη νύχτα πάθους που πέρασαν, βασανίζονται με τα συναισθήματα τους με εκείνον να βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερο δίλημμα σε ό,τι αφορά τον γάμο και τη σχέση του με τη Ρένα.

Η Δρόσω, βλέποντας όμως την αδελφή της να ταλαιπωρείται, συναντάει τον Νικηφόρο και του ζητάει να μάθει τις προθέσεις του για την Ασημίνα. Ωστόσο, η Δρόσω θα βρεθεί αντιμέτωπη με μεγαλύτερα προβλήματα. Σύντομα θα πραγματοποιηθεί στο Διαφάνι το μεγάλο γύρισμα της ταινίας του Δάκη και όλοι προετοιμάζονται γι’ αυτό. Για τη Δρόσω είναι μία πολύ σημαντική στιγμή, αλλά τα πράγματα θα πάρουν απρόσμενη τροπή. Το μεγαλύτερο όνειρο της θα γίνει εφιάλτης μιας και εξαιτίας της Ουρανίας κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά που προσπαθεί να κρύψει σε σχέση με το ένοχο παρελθόν της.

Η ίδια κάνει ό,τι μπορεί να κρατήσει την ψυχραιμία της και προσποιείται πως δεν την πείραξε το συμβάν με τον Δάκη και την Ουρανία. Μάλιστα, προτείνει στη γυναίκα να αγοράσει την μπουτίκ της...

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved