Σε ξένα χέρια: Η Μάρω επισκέπτεται τη Σούλα και πέφτει πάνω στον Φεγκούδη
Media

Σε ξένα χέρια: Η Μάρω επισκέπτεται τη Σούλα και πέφτει πάνω στον Φεγκούδη

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (14/4) επεισόδιο.

Ο Πιπερόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στη Σκορδίλω η οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του Λουδοβίκου, πράγμα που οδηγεί τον Πιπερόπουλο και τον Παντελή σε μια ακραία ενέργεια.

Η Ντάντω είναι σοκαρισμένη από την ομοιότητα ανάμεσα στη φωτογραφία του Μπάμπη που έχει στο κινητό της και στο μωρό που βλέπει στο μενταγιόν της Τόνιας. Την ίδια ώρα η Πελαγία προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να ζηλέψει κανονίζει ραντεβού με τον Πάρη έξω από τον ναό, αλλά εν τέλει καταφέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Η Μάρω επισκέπτεται τη Σούλα και πέφτει πάνω στον Φεγκούδη, ο οποίος συγκλονισμένος από την πληροφορία για το νεκρό μωρό, πηγαίνει στη Σούλα για να μιλήσουν για τη Μαλεσίνα.

Η Μάρω τσακώνεται με τον Φεγκούδη και φεύγει. Στο δρόμο όμως πετυχαίνει τον Χρύσανθο και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό του πατέρα.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Μάνος αγχώνεται για το τι θα πει η Μαριτίνα στην αστυνομία σε σχέση με τον Φλοριάν ενώ ο Φεγκούδης μαθαίνει από τη Σούλα το μυστικό που έκρυβε η Μαλεσίνα. Η Πελαγία καταστρώνει ένα σχέδιο για να κάνει τον παπά να ζηλέψει και η Τόνια πηγαίνει να δει τον Μπάμπη, που της έχει λείψει.

Ο Λουδοβίκος προσπαθεί να πείσει τη Σκορδίλω ότι δεν είναι γρουσούζης μπας και τον δει με άλλο μάτι, ενώ η Ντάντω ανακαλύπτει τη φωτογραφία του Μπάμπη όταν ήταν βρέφος στο μενταγιόν της Τόνιας.

Τι θα συμβεί όταν η Διώνη μάθει για το παιδί του Φεγκούδη και της Σούλας; Πώς θα αντιδράσει η Ντάντω όταν συνειδητοποιήσει ότι το μωρό της Τόνιας είναι ο Μπάμπης;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved