Αυτοί είναι οι νέοι κριτές του GNTM
Media

Αυτοί είναι οι νέοι κριτές του GNTM

Τα ονόματα που βρίσκονται σε συζητήσεις με την παραγωγή του GNTM.

Να και τα νέα ονόματα των κριτών… για το «GNTM»! Η Βίκυ Καγιά αλλάζει όλους και όλα από το φθινόπωρο, με σκοπό αυτή η νέα αρχή να σηματοδοτήσει και το καινούργιο ξεκίνημα του «Greece’s Next Top Model» στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς.

Το «GNTM 5» βρίσκεται προ των πυλών και θα αφορά μόνο κορίτσια, με την παρέλαση των υποψήφιων κριτών που θα βρεθούν στο πλευρό της Καγιά όχι μόνο να έχει αρχίσει, αλλά και να κορυφώνεται! Και μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου να έχει απομακρυνθεί για τα καλά από τα σενάρια επιστροφής στο reality των μοντέλων που ονειρεύονται ακόμη και διεθνή καριέρα, όμως τρία νέα ονόματα από τον χώρο της μόδας βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με την παραγωγή.

Πρόκειται για τον Τάσο Σωφρονίου, ο οποίος μάλιστα είχε διατελέσει art dierctor στους πρώτους κύκλους του «GNTM». Δεύτερη στη λίστα είναι η Ορσαλία Παρθένη, ένα πρόσωπο με κύρος στον χώρο της μόδας, η οποία, σημειωτέον, είναι και πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Σχεδιαστών.

Την τριάδα ολοκληρώνει ο φωτογράφος Θανάσης Κρίκης, ο οποίος έχει περάσει ως guest σε συγκεκριμένα επεισόδια στο παρελθόν και προορίζεται για αντι-Σκουλός στο reality. Ο Κρίκης έχει αφήσει το στίγμα του στον χώρο της μόδας και οι υπεύθυνοι της παραγωγής θεωρούν ότι μπορεί να δώσει μια άλλη νότα στο πλατό, στα κάστινγκ και τα πρότζεκτ που θα γίνουν για τις ανάγκες του «GNTM».

Πρόθεση λοιπόν της παραγωγής είναι να αλλάξει εξ ολοκλήρου το ύφος της κριτικής επιτροπής για να ιντριγκάρει το κοινό. Κλείνοντας, αξίζει να τονίσουμε πως, αν και ο Δημήτρης Σκουλός και η Ζενεβιέβ Μαζαρί έχουν κλείσει την… πόρτα, ανοιχτό παραμένει ακόμα το θέμα του Αγγελου Μπράτη, με τις τελικές αποφάσεις να λαμβάνονται τις ερχόμενες μέρες. Αυτός βέβαια που δεν κουνιέται από τη θέση του coach είναι ο Γιώργος Καράβας.

Πηγή:Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved