Media

Σε ξένα χέρια: Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας

Σε ξένα χέρια: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (15/4) επεισόδιο.

Η Σκορδίλω συνέρχεται και απαιτεί εξηγήσεις. Ο Πιπερόπουλος, ο Παντελής και η Διώνη ενώνουν τις δυνάμεις τους για να σαμποτάρουν το ειδύλλιό της με τον Λουδοβίκο.

Ο Πάρης και η Τραβιάτα προχωρούν με την απαγωγή της Μαριτίνας. Κάποιες επαφές του Πάρη, όμως, και η καχυποψία της Τραβιάτας τους οδηγούν να διαπράξουν την πρώτη «επιτυχημένη απαγωγή χωρίς επιτυχία» στην ιστορία των απαγωγών. Ο Χρύσανθος πρέπει να βρει τρόπο να διαχειριστεί τις νέες αποκαλύψεις, ενώ η επιμονή του Φεγκούδη να διαλευκάνει πλήρως την υπόθεση του μωρού της Σούλας φέρνει τη Μάρω αντιμέτωπη με νέους μπελάδες.

Κι ενώ η Μαριτίνα βγαίνει προς το παρόν από τη μέση, ο Μάνος προβληματίζεται έντονα από τη συμπεριφορά της Ντάντως.

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο...

Ο Πιπερόπουλος τηλεφωνεί διαρκώς στη Σκορδίλω η οποία βρίσκεται στην αγκαλιά του Λουδοβίκου, πράγμα που οδηγεί τον Πιπερόπουλο και τον Παντελή σε μια ακραία ενέργεια.

Η Ντάντω είναι σοκαρισμένη από την ομοιότητα ανάμεσα στη φωτογραφία του Μπάμπη που έχει στο κινητό της και στο μωρό που βλέπει στο μενταγιόν της Τόνιας. Την ίδια ώρα η Πελαγία προκειμένου να κάνει τον Χρύσανθο να ζηλέψει κανονίζει ραντεβού με τον Πάρη έξω από τον ναό, αλλά εν τέλει καταφέρνει αντίθετα αποτελέσματα.

Η Μάρω επισκέπτεται τη Σούλα και πέφτει πάνω στον Φεγκούδη, ο οποίος συγκλονισμένος από την πληροφορία για το νεκρό μωρό, πηγαίνει στη Σούλα για να μιλήσουν για τη Μαλεσίνα.

Η Μάρω τσακώνεται με τον Φεγκούδη και φεύγει. Στο δρόμο όμως πετυχαίνει τον Χρύσανθο και αναγκάζεται να του αποκαλύψει τον πραγματικό του πατέρα.

Διαβάστε επίσης:

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved