Το πρωινό: Η αποκάλυψη για το μυστηριώδες τηλεφώνημα της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου
Media

Το πρωινό: Η αποκάλυψη για το μυστηριώδες τηλεφώνημα της Ρούλας και της Δήμητρας Πισπιρίγκου

Μία γυναίκα από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1, Το Πρωινό, με αφορμή το μυστηριώδες ανώνυμο τηλεφώνημα που έγινε στις 15 Μαρτίου στην εκπομπή του Alpha και της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η εν λόγω γυναίκα υποστήριξε στην Κέλλυ Χεινοπώρου πως το τηλεφώνημα έγινε από τη Ρούλα και τη Δήμητρα Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Τη Ρούλα και τη Δήμητρα εγώ τις ξέρω από μικρά κορίτσια. Ξέρω πολύ καλά τον τρόπο που μιλάνε και πώς τονίζουν κάποια γράμματα και πώς χρησιμοποιούν κάποιες εκφράσεις. Είμαι σίγουρη ότι σε αυτό το πράγμα που μίλησαν που δώσανε στην κα Στεφανίδου, είμαι σίγουρη ότι ξεκινάει να μιλάει η Δήμητρα και μετά παίρνει το τηλέφωνο η Ρούλα.

Η Δήμητρα αυτό το «κοπέλα» που λέει, αυτό το «κοπέλα» που προσπαθεί να παραμορφώσει γιατί έχει κλείσει τη μύτη και καταλαβαίνω πολύ καλά ότι είναι η Δήμητρα με κλειστή τη μύτη. Έτσι λέει το «κοπέλα» η Δήμητρα. Την έχω ακούσει πάρα πολλές φορές να λέει αυτή τη λέξη. Επίσης, αμέσως μετά φαίνεται να παίρνει κάποιος άλλος το τηλέφωνο, είναι η Ρούλα το άλλο άτομο που παίρνει το τηλέφωνο. Μπορώ να το καταλάβω αυτό γιατί και αυτό το «ναι, ναι, ναι» το λέει η Ρούλα πάντα.

Αν παρατηρήσετε κι άλλες συνεντεύξεις της Ρούλας έτσι μιλάει με αυτόν τον τρόπο. «Ναι, ναι, ναι» έτσι απαντάει. Είναι αυτή απλά και οι δύο έχουν κλείσει τη μύτη τους για να ακούγεται διαφορετική φωνή. Όσοι τις ξέρουμε από μικρές και γενικά όσοι έχουμε συναναστραφεί μαζί τους, μπορείς να καταλάβεις ότι είναι αυτές οι δύο.

Η Δήμητρα το «Λ» το τονίζει πάντα έτσι, το «κοπέλα», αυτός ο τονισμός στο «λάμδα» το κάνει πάντα σε όλες τις λέξεις. Παρατηρήστε όλες τις συνεντεύξεις, βάλτε κάποιον άνθρωπο να το ελέγξει και να καταλάβει ότι είναι αυτές. Εγώ είμαι 99,9% σίγουρη ότι είναι αυτές οι δύο. Και ξεκινά την κλήση η Δήμητρα και την παίρνει στην πορεία η Ρούλα».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, το πρωινό!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved