Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η δημόσια συγγνώμη, η πρόταση γάμου που δεν περίμενε και η Αθηνά
Media

Survivor: Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Η δημόσια συγγνώμη, η πρόταση γάμου που δεν περίμενε και η Αθηνά

Survivor: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου βρέθηκε στο πλατό του Love it και απάντησε σε όλες τις... περίεργες ερωτήσεις των συντελεστών της εκπομπής με μεγάλη ειλικρίνεια. 

H πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης μίλησε για όλα όσα έζησε στον Άγιο Δομίνικο, για τις σχέσιες της με τους συμπαίκτες της αλλά και για άγνωστες πτυχές της καθημερινότητάς της εκεί.

Όπως αποκάλυψε, πριν βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο, είχε κάνει αρκετές προπονήσεις με τον πατέρα της ώστε να είναι έτοιμη για τα αγωνίσματα. Δείτε τι είπε στο παρακάτω βίντεο:

Η Ευρυδίκη παραδέχτηκε επίσης πως δεν περίμενε με τίποτα την πρόταση γάμου που της έκανε ο σύντροφό της. Δείτε τι είπε:

Αναφερόμενη στους παίκτες του φετινού Survivor, η ξανθιά καλλονή επεσήμανε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας πανέξυπνος άνθρωπος και αποτελεί τον πυρήνα των Μπλε.

Εν συνεχεία η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τη συγγνώμη που είχε σε όλους τους συμπαίκτες της, στους οποίους μάλιστα είπε πως όταν θα ξανανταμώσουν, θα είναι και πάλι μία πολύ καλή παρέα.

Εκείνο που φαίνεται να της στοίχισε περισσότερο κατά τη διάρκεια του παιχνδιού ψυχολογικά όπως είπε ήταν η αποχώρηση της Αθηνάς Ευμορφιάδου με την οποία είχαν έρθει πολύ κοντά.

Τέλος, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τη σχέση της με τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου με την οποία φαινόταν σαν να είχε αντιπαλότητα. Εκείνη όμως ξεκαθάρισε πως ουδέποτε συνέβη κάτι τέτοιο και τόνισε ότι μέσα στο παιχνίδι μιλούσαν ακόμα και για τα προσωπικά τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved