Ο Ευτύχης βραβεύτηκε
Μία μεγάλη διάκριση έχει πλέον στο ενεργητικό του ο σεφ Ευτύχης Μπλέτσας.
Το Βιβλίο «Μαγειρική και οικονομία» που δημιούργησε ο ίδιος κέρδισε το βραβείο του καλύτερου ελληνικού βιβλίου με εύκολες συνταγές στο διαγωνισμό Gourmand World Cookbooks Awards 2010. Ο Ευτύχης όμως δεν σταματά εδώ καθώς έχει σχέδια και για το μέλλον. Τον Μάρτιο θα συμμετάσχει στην Παγκόσμια Έκθεση Βιβλίων Μαγειρικής στο Παρίσι όπου θα διεκδικήσει το αντίστοιχο διεθνές βραβείο στην ίδια κατηγορία.
Πηγή: real
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ