Δασκαλάκης: Το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του φαίνεται πως «καίει» την Πισπιρίγκου
Media

Δασκαλάκης: Το ηχητικό ντοκουμέντο που έχει στα χέρια του φαίνεται πως «καίει» την Πισπιρίγκου

Φως στο Τούνελ: Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής του στην Αγγελική Νικολούλη, ο Μάνος Δασκαλάκης δίνει αποκαλυπτικές απαντήσεις για τη σχέση του με την κατηγορούμενη σύζυγό του, Ρούλα Πισπιρίγκου, τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών του, αλλά και τη στάση του όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

«Οι γιατροί είπαν να δει τη Ρούλα ένας ψυχίατρος. Πήγες εσύ και είπες “πάτε να βγάλετε την γυναίκα μου τρελή”;» ρώτησε η δημοσιογράφος τον πατέρα των τριών αδικοχαμένων κοριτσιών, με τον ίδιο να το παραδέχεται, αλλά να δικαιολογεί την πράξη του: «Εμένα δεν μου πέρασε τίποτα από το μυαλό τότε και συνεχίσαμε τη ζωή μας μετά τα νοσοκομεία. Μιας και οι γιατροί το είχαν πάρει όλοι χαμπάρι, γιατί τώρα πάμε να βγάλουμε όλοι τις ουρές μας απ’ έξω, τότε τι κάνανε;».

Ο πατέρας στις επίμονες ερωτήσεις της Αγγελικής Νικολούλη, εμμένει πως δεν είχε αντιληφθεί το παραμικρό για τη μητέρα των παιδιών του τα τελευταία δυόμιση χρόνια.

«Αν αναρωτιόμουν, θα τα είχα αφήσει έτσι; Θα την στήριζα μέχρι τέλους; Εγώ επικοινωνούσα με τους αρμόδιους γιατρούς και δεν τους έβρισκα στο τηλέφωνο. Η Ρούλα μου μετέφερε ότι υπάρχουν περαιτέρω εξετάσεις για το γονιδιακό έλεγχο» τόνισε.

Περιγράφει τα συναισθήματά του μόλις πληροφορήθηκε το θάνατο της έξι μόλις μηνών Ίριδας, αλλά και τις αντιδράσεις της συζύγου του. «Τα έχασα τελείως, έπεσα κάτω, δεν μπορούσαν να με κρατήσουν τα πόδια μου και η Ρούλα σπάραζε. Έκλαιγε ασταμάτητα. Ήρθαν να μας πάρουν κατάθεση στο νοσοκομείο οι αστυνομικοί και μας είπαν “ηρεμήστε θα σας πάρουμε άλλη στιγμή”».

Δίνει απαντήσεις και για το πανάκι με το αίμα που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας. Υποστηρίζει ότι ήταν καταβεβλημένος από τους θανάτους των δύο παιδιών του, αλλά ξεσπούσε όση ώρα ήταν στη δουλειά, καθώς δεν ήθελε να δείξει το θρήνο του μπροστά στην Τζωρτζίνα.

«Είπα σ’ έναν φίλο μου ότι δεν αισθάνομαι καλά, ότι θέλω τη βοήθειά του. Να πάω σε έναν γιατρό, δε νιώθω καλά γιατί χάνω τον έλεγχο, είχα πολλά νεύρα. Η Ρούλα όταν την έπαιρνα τηλέφωνο, έκλαιγε συνέχεια» υποστήριξε.

Ο σύζυγος της κατηγορούμενης δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο ηχητικό μήνυμα που έχει στη διάθεσή του και φαίνεται πως «καίει» την Ρούλα Πισπιρίγκου. «Ναι, αν χρειαστεί θα δοθεί στη Δικαιοσύνη. Σε αυτό το μήνυμα λέει για μένα, όχι για τα παιδιά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δες το βίντεο από το Mega και την εκπομπή Φως στο Τούνελ

Διαβάστε επίσης

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved