Παλαιολόγου:Διαψεύδει τις φήμες για την εμπλοκή γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη στην παράστασή που παίζει
Media

Παλαιολόγου:Διαψεύδει τις φήμες για την εμπλοκή γνωστού ηθοποιού-σκηνοθέτη στην παράστασή που παίζει

Χαμογέλα και πάλι: Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου μίλησε στην εκπομπή του Mega για τις φήμες που ήθελαν γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό να είναι παραγωγός της παράστασης «Οι γείτονες από πάνω», που πρωταγωνιστεί.

Η ηθοποιός μίλησε για τις εν λόγω φήμες και την εμπλοκή του σκηνοθέτη.

«Ο Δημήτρης Σταρόβας και εγώ είμαστε οι "Οι γείτονες από πάνω". Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός είναι ανενεργός ως παραγωγός, δεν θέλει να ασχοληθεί. Έχει έρθει απλώς μία φορά, μία Κυριακή να δει την παράσταση με την σύντροφό του. Ο σκηνοθέτης της παράστασής μας είναι ο Δημήτρης Μαλλισόβας και όχι ο γνωστός σκηνοθέτης που έχει αναφερθεί το όνομά του. Παραγωγός της παράστασης είναι ο Δημήτρης Σταρόβας,», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, αναφέρθηκε και στον Νίκο Σεργιαννόπουλο, αλλά και στην ελληνική τηλεόραση.

«Όταν με ενημέρωσαν για τη δολοφονία του Νίκου Σεργιαννόπουλου, έπαθα σοκ. Έκλαιγα με λυγμούς και έφυγα από το πλατώ που ήμουν τότε», αποκάλυψε η ηθοποιός.

«Με την "Λάμψη" γινόταν πανζουρλισμός. Ταξιδεύαμε στη Ζάκυνθο και είχε μπατάρει το πλοίο επειδή έρχονταν όλοι πάνω μας για αυτόγραφα», δήλωσε με έντονη δόση χιούμορ η ηθοποιός,

Για το #metoo είπε:

«Δεν με σοκάρουν οι δίκες Φιλιππίδη και Λιγνάδη, επειδή ξέρω κάποια περιστατικά. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα έφταναν στα δικαστήρια οι υποθέσεις των δύο. Ο κορονοϊός άνοιξε στόματα ερμητικά κλειστά. Και σε μένα έχουν τύχει περιστατικά, αλλά τα έχω διαχειριστεί», κατέληξε λέγοντας η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved