Γιαννάτου για Χαρίτο: «Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”»
Media

Γιαννάτου για Χαρίτο: «Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”»

Καλύτερα δε γίνεται: Για όλους και για όλα μίλησε αυτό το Σάββατο (16/5) η Μαρκέλλα Γιαννάτου στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.

Η ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο της στις Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε και τις συμβουλές του συντρόφου της, Λευτέρη Χαρίτου.

«Μέχρι το επεισόδιο που έχω διαβάσει, δεν λέω στην Κορίνα ποιος είναι ο πραγματικός της πατέρας. Δεν ξέρω αν θα έπρεπε. Αυτό είναι ένα ερώτημα που έχω και στη ζωή μου, αν θα είχε νόημα να της το πει. Η Ζωή έχει προτεραιότητα τα παιδιά της, οπότε τα δικά της θέλω πάνε πολύ πίσω και καλώς γίνεται αυτό», είπε αρχικά η Μαρκέλλα Γιαννάτου.

«Γενικά, οι πιο δύσκολες σκηνές για μένα είναι αυτές που πρέπει να είσαι στο τσακίρ κέφι, μπορώ να τρελαθώ. Πάντα βοηθάει ο Αιμίλιος στις σκηνές και είναι και… μαζόχα! Μου λέει “βάρα κανονικά”, εγώ προσπαθώ να μην τον πονέσω», πρόσθεσε.

Για τον σύντροφό της και σκηνοθέτη τη σειράς, Λευτέρη Χαρίτο, ανέφερε: «Το αστείο είναι ότι είχαμε κάποια στιγμή ένα φιλί με τον Κωνσταντή και το σκηνοθετούσε ο Λευτέρης. Έρχεται και μας λέει “θα φιληθείτε σαν άνθρωποι ή θα μας κοροϊδεύουν;”».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved