Έξω φρενών ο Σούρας με την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η απόλυτη ντροπή, πώς μπορεί και μιλάει;»
Media

Έξω φρενών ο Σούρας με την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η απόλυτη ντροπή, πώς μπορεί και μιλάει;»

Πάτρα: Την οργή του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα προκάλεσε η συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου και στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι.

Η συνέντευξη που παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Σίσσυ Χρηστίδου έκανε πυρ και μανία τον ψυχίατρο Δημήτρη Σούρα, ο οποίος τόνισε πως η 33χρονη μιλάει χωρίς συναισθήματα και τύψεις.

«Πως μπορεί και μιλάει; Εμείς είμαστε εδώ συγκλονισμένοι! Είμαι έτοιμος να αρχίσω να κλαίω… Πως μπορεί και τα λέει αυτά, που έφερε το τάμπλετ; Αυτή η γυναίκα δεν είναι άρρωστη. Δεν υπάρχει συναίσθημα, δεν υπάρχουν ενοχές, δεν υπάρχουν τύψεις. Πως μπορεί και μιλάει, πως μπορεί; Είναι δυνατόν να μιλάς για το παιδί σου έτσι; Η απόλυτη ντροπή!», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σούρας.

«Κάθεσαι και μιλάς για τον θάνατο και το φέρετρο του παιδιού και παζαρεύεις που έβαλες το τάμπλετ και που το βρήκανε; Τι με κάνει εμένα τον ψυχίατρο να καταλάβω; Ότι αυτή η απάθεια, η ψυχραιμία δεν κρύβει αρρώστια, αλλά μία φοβερή διαταραχή προσωπικότητας. Είναι ένας κενός άνθρωπος, ένας εν δυνάμει ήρωας του κακού, ένας εν δυνάμει δολοφόνος», συνέχισε.

Για την κεταμίνη η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε ότι η ουσία βρισκόταν στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν την Τζωρτζίνα. Ο κ. Σούρας σχολίασε πως εφόσον βρέθηκε ο μεταβολίτης της ουσίας στα ούρα του κοριτσιού, η κεταμίνη της είχε χορηγηθεί όσο βρισκόταν εν ζωή.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Τι λες τώρα:

Διαβάστε επίσης:

Νέοι ισχυρισμοί Ρούλας: «Η κεταμίνη είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που ήρθαν να διασωληνώσουν το παιδί»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved